Zoek & BoekVilla'sHotelFaciliteitenServicesOmgevingRestaurantContactVilla hurenInvesteren

Vakantiehuis kerstvakantie

  1. Vakantiehuis kerstvakantie
 
  1. Luxe kerst in Hellendoorn
  2. 5-sterren villapark
  3. Villa’s met wellnessfaciliteiten

Luxe vakantiehuis met kerst

Kerst is hét moment om tijd door te brengen met uw geliefden. En weet u wat uw kerst nog specialer maakt? Deze periode doorbrengen in alle luxe en warmte die Hof van Salland u te bieden heeft. Kom een huisje huren in de kerstvakantie en geniet optimaal van de laatste dagen van het jaar. Met een ontspannen verblijf op ons 5-sterren villapark begint u het nieuwe jaar gegarandeerd goed. Een huisje in de kerstvakantie bij Hof van Salland betekent ultiem genieten van de sfeervolle dagen en de warme avonden. Ziet u uzelf al met uw geliefde(n) genieten van een glaasje wijn voor de heerlijke open haard in uw luxe villa? U kunt ook verblijven in een huisje tijdens kerst mét luxe wellnessfaciliteiten: helemaal fijn tijdens de koude decembermaand. Warm heerlijk op in de sauna en ontspan volledig in de whirlpool.

 

Huisje huren met kerst bij Hof van Salland

Op ons vakantiepark wordt uw kerst extra speciaal. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Verblijf in een luxe vakantievilla mét een sauna, whirlpool en Sunshower en een heerlijke open haard. Uw huisje tijdens kerst helemaal in de juiste sfeer brengen? Het is mogelijk een kerstboom te plaatsen in uw villa! Eén ding is zeker: u geniet van veel warmte en gezelligheid, en vooral van elkaar.

Schuif gezellig aan bij Restaurant De Hazelaer voor een heerlijk kerstdiner. Wij verwennen u met de heerlijkste gerechten. Shop de allerleukste kerstcadeaus en laat een heerlijk glaasje glühwein of chocolademelk u verwarmen. Liever het winterwonderland van de Sallandse Heuvelrug ontdekken? Ga wandelen!

Wilt u niet alleen tijdens kerst, maar ook tijdens oud en nieuw verblijven? Kies dan voor een vakantie op ons vuurwerkvrije vakantiepark tijdens de hele kerstvakantie. Kom een huisje huren met kerst en oud en nieuw!

Ga er even tussenuit met de kerstdagen
 
Of bezoek ons tijdens oud en nieuw
 

Culinair genieten in de kerstvakantie

Ook deze kerstvakantie kunt u smullen van overheerlijke gerechten van restaurant De Hazelaer. Gerechten van onderstaand menu zijn van 18 december t/m 4 januari te bestellen en worden bezorgd in uw villa. 

Bekijk het menu
 
Stuur een e-mail
 
Bel ons op