Uw kerstvakantie op Hof van Salland

Kerstvakantie, een heerlijke tijd aan het einde van het jaar. Sfeervolle dagen, warme avonden en alle tijd voor elkaar. Gezelligheid viert de boventoon tijdens deze laatste dagen van het jaar en de eerste dagen van een veelbelovend nieuw jaar.

Op Hof van Salland geniet u in uw comfortabele villa van de warmte van zowel de haard als de wellnessfaciliteiten. De kerstsfeer op het park geeft zo'n fijn vooruitzicht van sprankelende feestdagen.

Kerstmenu

In restaurant De Hazelaer wordt tijdens de kerstdagen een speciaal kerstdiner geserveerd. Reserveer uw tafel op tijd!  

Jaarwisseling

Oud en Nieuw vieren we vuurwerkvrij. Wel is er buiten het park de mogelijkheid om tussen 00.00 en 01.00 uur vuurwerk af te steken. Via de receptie ontvangt u meer informatie over deze locatie. 

Nieuwjaarsarrangement

Op nieuwjaarsdag bent u in het restaurant welkom voor een Nieuwjaarsborrel & Hapjesbuffet. Dan heffen we graag met u het glas op een succesvol nieuw jaar. Ook hiervoor geldt: reserveer uw tafel op tijd. 

Kerstboom

Ook een kerstsfeer in uw vakantiewoning? Vraag naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een kerstboom tijdens uw verblijf.

Kies uw type verblijf en boek uw kerstvakantie op Hof van Salland.

 
Kerstvakantie op Hof van Salland
Restaurant De Hazelaer
Restaurant De Hazelaer

Restaurant De Hazelaer

Uw plek voor koffie, thee, andere drankjes en huisgemaakte appeltaart. Van donderdag t/m maandag geniet u een verrassende lunch of een heerlijk diner.