Kerstvakantie Hof van Salland
Kerstvakantie Hof van Salland

Vakantievilla huren in de Kerstvakantie

  1. Kerstvakantie

Uw kerstvakantie op Hof van Salland

Kerstvakantie, de heerlijke tijd aan het einde van het jaar. Sfeervolle dagen, warme avonden en alle tijd voor elkaar. Gezelligheid viert de boventoon tijdens deze laatste dagen van het jaar en de eerste dagen van een veelbelovend nieuw jaar.

Op Hof van Salland geniet u in uw comfortabele villa van de warmte van zowel de haard als de wellnessfaciliteiten. De kerstsfeer op het park geeft net dat extra gevoel aan het fijne vooruitzicht van sprankelende feestdagen.

 
Boek uw Kerstverblijf
 

Kerstmenu

In restaurant De Hazelaer wordt op Eerste Kerstdag een speciaal kerstdiner geserveerd, waarbij u de keuze tussen 3 en 5 gangen heeft. Daarnaast is er een menu speciaal voor kinderen. Op Tweede Kerstdag is het restaurant geopend voor dineren a la carte. 

Jaarwisseling

Oud en Nieuw vieren we vuurwerkvrij *. Wel is er buiten het park de mogelijkheid om tussen 00.00 en 01.00 uur vuurwerk af te steken. Via de receptie ontvangt u meer informatie over deze locatie. 

Restaurant De Hazelaer is op 31 december open tot 17.00 uur. Er wordt deze dag geen diner geserveerd, maar u kunt als aanvulling op uw verblijf wel reserveren voor het fondue-arrangement, met de benodigdheden voor een heerlijke avond fondue in uw eigen villa. Vooraf reserveren is noodzakelijk en afhalen kan op de dag zelf tot 16.00 uur. 

* We vragen onze gasten zeer nadrukkelijk om deze regel na te leven. Hof van Salland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gedrag van andere gasten en voor omstandigheden buiten het park. 

Nieuwjaarsarrangement

Op nieuwjaarsdag bent u in het restaurant welkom voor een Nieuwjaarsborrel & Hapjesbuffet. Dan heffen we graag met u het glas op een succesvol nieuw jaar. Ook hiervoor geldt: reserveer uw tafel op tijd

Kerstboom

Ook een kerstsfeer in uw vakantiewoning? Vraag naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een kerstboom tijdens uw verblijf.