Uw kerstvakantie op Hof van Salland

Kerstvakantie, de heerlijke tijd aan het einde van het jaar. Sfeervolle dagen, warme avonden en alle tijd voor elkaar. Gezelligheid viert de boventoon tijdens deze laatste dagen van het jaar en de eerste dagen van een veelbelovend nieuw jaar.

Op Hof van Salland geniet u in uw comfortabele villa van de warmte van zowel de haard als de wellnessfaciliteiten. De kerstsfeer op het park geeft net dat extra gevoel aan het fijne vooruitzicht van sprankelende feestdagen.

 
Boek uw Kerstverblijf

Kerstmenu

In restaurant De Hazelaer wordt op Eerste Kerstdag een speciaal kerstdiner geserveerd, waarbij u de keuze tussen 3 en 5 gangen heeft. Daarnaast is er een menu speciaal voor kinderen. Op Tweede Kerstdag is het restaurant geopend voor dineren a la carte. Meer informatie of alvast reserveren? Neem contact op met onze receptie.    

Jaarwisseling

Oud en Nieuw vieren we vuurwerkvrij *. Wel is er buiten het park de mogelijkheid om tussen 00.00 en 01.00 uur vuurwerk af te steken. Via de receptie ontvangt u meer informatie over deze locatie. 

* We vragen onze gasten zeer nadrukkelijk om deze regel na te leven. Hof van Salland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gedrag van andere gasten en voor omstandigheden buiten het park. 

Nieuwjaarsarrangement

Op nieuwjaarsdag bent u in het restaurant welkom voor een Nieuwjaarsborrel & Hapjesbuffet. Dan heffen we graag met u het glas op een succesvol nieuw jaar. Ook hiervoor geldt: reserveer uw tafel op tijd

Kerstboom

Ook een kerstsfeer in uw vakantiewoning? Vraag naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een kerstboom tijdens uw verblijf.

Kies uw type verblijf en boek uw kerstvakantie op Hof van Salland.

 
 
Kerstvakantie op Hof van Salland

Restaurant De Hazelaer

Uw plek voor koffie, thee, andere drankjes en huisgemaakte appeltaart. Van donderdag t/m maandag geniet u een verrassende lunch of een heerlijk diner.