Hof van Salland

Vakantiehuis kerstvakantie

 
  • Luxe kerst in Hellendoorn
  • Speciaal kerstmenu
  • Villa’s met wellnessfaciliteiten

Luxe vakantiehuis met kerst

Kerst is hét moment om tijd door te brengen met uw geliefden. En weet u wat uw kerst nog specialer maakt? Deze periode doorbrengen in alle luxe en warmte die Hof van Salland en Restaurant De Hazelaer te bieden hebben. De gehele kerstvakantie ontvangt u maar liefst 15% korting op uw verblijf, en tijdens het kerstweekend kunt u kiezen voor ons speciale kerstarrangement. Met een ontspannen verblijf op ons 5-sterren villapark begint u het nieuwe jaar gegarandeerd goed. Ziet u uzelf al met uw geliefde(n) genieten van een kerstdiner en een glaasje wijn voor de openhaard van uw villa? U kunt ook verblijven in een huisje tijdens kerst mét luxe wellnessfaciliteiten: helemaal fijn tijdens de koude decembermaand.

Wilt u dit jaar genieten van een extra bijzondere Kerstmis? Verblijf dan tijdens het kerstweekend en geniet van ons speciale kerstarrangement inclusief:
✦ Kerstboom met verlichting
✦ Kerstontbijt op dag naar keuze

 
Selecteer ons speciale kerstarrangement ➡
 

Huisje huren met kerst bij Hof van Salland

Op ons vakantiepark wordt uw kerst extra speciaal. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Verblijf in een luxe vakantievilla mét een sauna, whirlpool en Sunshower en een heerlijke open haard. Uw huisje tijdens kerst helemaal in de juiste sfeer brengen? Het is mogelijk een kerstboom te plaatsen in uw villa! Eén ding is zeker: u geniet van veel warmte en gezelligheid, en vooral van elkaar.

Schuif gezellig aan bij Restaurant De Hazelaer voor een heerlijk kerstdiner. Wij verwennen u met de heerlijkste gerechten. Shop de allerleukste kerstcadeaus en laat een heerlijk glaasje glühwein of chocolademelk u verwarmen. Liever het winterwonderland van de Sallandse Heuvelrug ontdekken? Ga wandelen!

Wilt u niet alleen tijdens kerst, maar ook tijdens oud en nieuw verblijven? Kies dan voor een vakantie op ons vuurwerkvrije vakantiepark tijdens de hele kerstvakantie. Kom een huisje huren met kerst en oud en nieuw!

Ga er even tussenuit met de kerstdagen
 
Of bezoek ons tijdens oud en nieuw
 

Culinair genieten in de kerstvakantie

Ook deze kerstvakantie kunt u smullen van overheerlijke gerechten van restaurant De Hazelaer. Gerechten van onderstaand menu zijn te bestellen tot 22 december en worden bezorgd in uw villa.

Bekijk het kerstmenu
 

Naast het speciale kerstmenu hebben wij ook een heerlijk bezorgmenu met o.a fondue en kunt u genieten van een lunch & early diner in ons restaurant.

Bekijk het bezorgmenu
 
Bekijk de lunch & early diner kaart