Genieten van de natuur en van de omgeving. Ontdek het prachtige Salland eens op de fiets. Via onze receptie reserveert u eenvoudig de fiets van uw keuze.

Genieten van de omgeving
Ontdek het prachtige gebied rondom Hof van Salland eens met de fiets en huur via de receptie van het park fietsen voor één of meerdere dagen. Naast dames-, heren- en kinderfietsen zijn er onder andere elektrische fietsen, tandems, bakfietsen en mountainbikes in verschillende maten te huur. Wilt u er zeker van zijn dat de fiets van uw keuze beschikbaar is? Reserveer dan vooraf. Kijk hier voor de tarieven >

Op het park

Meer Op het park

Receptie

Servicegericht en behulpzaam. De medewerkers van onze receptie staan dagelijks voor u klaar, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

Zwembad

Verkoeling en ontspanning. Het verwarmde buitenzwembad met peuterbad en ligweide is in principe vanaf eind april tot en met september beschikbaar.

Tennisbaan

Sportieve ontspanning. Op de professionele all weather tennisbaan, achter het hoofdgebouw, kunt u eenvoudig terecht. Zo fanatiek als u zelf wilt.

Speelgelegenheid

Klimmen en klauteren, schommelen en glijden. Deze fijne speelgelegenheid voor kinderen bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels.

Restaurant De Hazelaer

Uw plek voor koffie, thee, andere drankjes en huisgemaakte appeltaart. Van donderdag t/m maandag geniet u een verrassende lunch of een heerlijk diner.