Hof van Salland
Evenementen

Evenementen

 
  • Activiteiten omgeving Hellendoorn
  • Sport, cultuur én natuur
  • Overnachten bij Hof van Salland

Evenementen nabij Hof van Salland

In de buurt van Hof van Salland is genoeg te beleven. Of u nu houdt van sport, cultuur of natuur, vanaf Hof van Salland bezoekt u altijd een activiteit naar wens. Regelmatig worden er (meerdaagse) evenementen georganiseerd in de buurt van ons villapark. Op de websites van VVV Hellendoorn en Salland Natuurlijk Gastvrij vindt u het volledige agenda-overzicht. Maak alvast uw keuze uit een van onderstaande uitgelichte activiteiten:  

 

Overnachten bij Hof van Salland

Neemt u zelf deel of wilt u graag een bezoekje brengen aan één van de actviteiten in de buurt van Hof van Salland? Combineer het dan met een verblijf op ons luxe vakantiepark in Overijssel. Vind uw ideale verblijf door de juiste datum te selecteren rondom het evenement. Wij bieden flexibele aankomst- en vertrekdagen, waardoor u vaak voor, tijdens of na het evenement kunt verblijven. Zo hoeft u na het evenement niet weer terug naar huis, maar bevindt u zich in een kort tijdbestek in één van onze vrijstaande villa's. De villa's hebben een ruime tuin, bieden veel privacy en zijn te boeken met privé wellnessfaciliteiten. We bieden plek aan maximaal 14 personen. Voor een kort verblijf is ons hotel met 2-persoons kamers ideaal. Uw hond is van harte welkom in zowel ons hotel als de villa's.

Als gast maakt u tevens onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten, zoals het buitenzwembad met peuterbad en ligweide, de tennisbaan en het restaurant. Dat maakt uw verblijf rondom het evenement helemaal compleet. Na een minivakantie komt u gegarandeerd uitgerust weer thuis.

 
 

Swipe voor meer foto's ➡