Hof van Salland

Evenementen

 
  1. Activiteiten omgeving Hellendoorn
  2. Sport, cultuur én natuur
  3. Overnachten bij Hof van Salland

Evenementen nabij Hof van Salland

In de buurt van Hof van Salland is genoeg te beleven. Of u nu houdt van sport, cultuur of natuur, vanaf Hof van Salland bezoekt u altijd een activiteit naar wens. Regelmatig worden er (meerdaagse) evenementen georganiseerd in de buurt van ons villapark. Op de websites van VVV Hellendoorn en Salland Natuurlijk Gastvrij vindt u het volledige agenda-overzicht. Maak alvast uw keuze uit een van onderstaande uitgelichte activiteiten:  

 

Ommer Bissingh

Geniet van spetterende zomerevenementen van begin juli t/m eind september van de Ommer Bissingh dat jaarlijks plaatsvindt.
Meer

Stoppelhaene

Het Sallands Oogstfeest in Raalte. Met artiesten, markten en optochten op verschillende locaties in het centrum van Raalte. Op ca. 12 km van het park.
Meer

Yu Man Race

Een spectaculaire race voor alle niveaus! De next level versie van StrongMan- en StrongSisterRun met uitdagende obstacle runs.
Meer

Vechtdal Fiets4daagse

Bent u een echte fietsliefhebber en doet u mee aan de Vechtdal Fiets4daagse? Combineer dan uw vierdaagse fietstochten met een luxe overnachting in Hellendoorn!
Meer

Overnachten bij Hof van Salland

Neemt u zelf deel of wilt u graag een bezoekje brengen aan één van de actviteiten in de buurt van Hof van Salland? Combineer het dan met een verblijf op ons luxe vakantiepark in Overijssel. Vind uw ideale verblijf door de juiste datum te selecteren rondom het evenement. Wij bieden flexibele aankomst- en vertrekdagen, waardoor u vaak voor, tijdens of na het evenement kunt verblijven. Zo hoeft u na het evenement niet weer terug naar huis, maar bevindt u zich in een kort tijdbestek in één van onze vrijstaande villa's. De villa's hebben een ruime tuin, bieden veel privacy en zijn te boeken met privé wellnessfaciliteiten. We bieden plek aan maximaal 14 personen. Voor een kort verblijf is ons hotel met 2-persoons kamers ideaal. Uw hond is van harte welkom in zowel ons hotel als de villa's.

Als gast maakt u tevens onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten, zoals het buitenzwembad met peuterbad en ligweide, de tennisbaan en het restaurant. Dat maakt uw verblijf rondom het evenement helemaal compleet. Na een minivakantie komt u gegarandeerd uitgerust weer thuis.

Bekijk ons aanbod
 
 

Swipe voor meer foto's ➡