Hof van Salland
Evenementen

Evenementen

 
  • Activiteiten omgeving Hellendoorn
  • Sport, cultuur én natuur
  • Overnachten bij Hof van Salland

Evenementen nabij Hof van Salland

In de buurt van Hof van Salland is genoeg te beleven. Of u nu houdt van sport, cultuur of natuur, vanaf Hof van Salland bezoekt u altijd een activiteit naar wens. Regelmatig worden er (meerdaagse) evenementen georganiseerd in de buurt van ons villapark. Op de websites van VVV Hellendoorn en Salland Natuurlijk Gastvrij vindt u het volledige agenda-overzicht. Maak alvast uw keuze uit een van onderstaande uitgelichte activiteiten:  

 

Dauwpop

Alweer de 27e editie van Dauwpop, muziekfestival dat traditiegetrouw op Hemelvaartsdag plaatsvindt op het festivalterrein aan de Luttenbergerweg, Hellendoorn.
Meer

CSI Ommen

Hét paardensportevenement in de omgeving. Mooi en sportief, waarbij de combinatie van topsport met nationale en internationale rubrieken, en gezelligheid voorop staat.
Meer

Helders Fees

Veelzijdig feestelijk programma in Hellendoorn. Van Mountainbike Mania Afvalrace tot Schapenmarkt en Kindermiddagen. En natuurlijk kermis en muziek in de tent.
Meer

Yu Man Race

Een spectaculaire race voor alle niveaus! De next level versie van StrongMan- en StrongSisterRun met uitdagende obstacle runs.
Meer

Vechtdal Fiets4daagse

Bent u een echte fietsliefhebber en doet u mee aan de Vechtdal Fiets4daagse? Combineer dan uw vierdaagse fietstochten met een luxe overnachting in Hellendoorn!
Meer

City Run Nijverdal

Een sportief evenement voor regionale lokale helden, waarbij ruimte is voor ieder niveau. Plezier voor zowel toeschouwers als lopers!
Meer

Beleefweek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal

De ingrediënten natuur, cultuur, historie en landschap zorgen voor een ‘proeverij’ van alles wat de Sallandse Heuvelrug & het Twents Reggedal te bieden hebben. Iedereen is van harte welkom. Ook schoolklassen dagen we uit om meedoen.

Meer

Mountainbikemania

Mountainbiken in het donker tijdens deze gave tocht, georganiseerd door de Tourbuffels. Sportief, uitdagend en spectaculair. Let op: inschrijvingen gaan snel en vol=vol.
Meer

Overnachten bij Hof van Salland

Neemt u zelf deel of wilt u graag een bezoekje brengen aan één van de actviteiten in de buurt van Hof van Salland? Combineer het dan met een verblijf op ons luxe vakantiepark in Overijssel. Vind uw ideale verblijf door de juiste datum te selecteren rondom het evenement. Wij bieden flexibele aankomst- en vertrekdagen, waardoor u vaak voor, tijdens of na het evenement kunt verblijven. Zo hoeft u na het evenement niet weer terug naar huis, maar bevindt u zich in een kort tijdbestek in één van onze vrijstaande villa's. De villa's hebben een ruime tuin, bieden veel privacy en zijn te boeken met privé wellnessfaciliteiten. We bieden plek aan maximaal 14 personen. Voor een kort verblijf is ons hotel met 2-persoons kamers ideaal. Uw hond is van harte welkom in zowel ons hotel als de villa's.

Als gast maakt u tevens onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten, zoals het buitenzwembad met peuterbad en ligweide, de tennisbaan en het restaurant. Dat maakt uw verblijf rondom het evenement helemaal compleet. Na een minivakantie komt u gegarandeerd uitgerust weer thuis.

Bekijk ons aanbod
 
 

Swipe voor meer foto's ➡