Hof van Salland

Wine & Dine

 
  • Wijnproeverij bij Restaurant De Hazelaer
  • Zondag 10 november 2019
  • Wine & Dine arrangementen

Wine & Dine bij Hof van Salland

Wijnliefhebbers opgelet, want op zondag 10 november is het zover - Wine & Dine avond in Restaurant De Hazelaer. Om 18:00 uur begint een avond boordevol culinaire hoogstandjes. Hét moment om uw smaakpapillen te verwennen! We beginnen de avond met een prosecco en een amuse. Daarna verwennen wij u met een luxe 3-gangen diner en een aanvullend wijnarrangement, inclusief een wijnproeverij. Hierbij schenken wij uitsluitend rode wijn. Wij organiseren de avond samen met het Twentsch Wijnhuis uit Vasse en Wijnhuis Accordini uit Italië. Zij vertellen vol passie over de heerlijkste wijnen die u proeft tijdens de Wine & Dine avond. 

Wat? Wine & Dine avond bij Restaurant De Hazelaer
Wanneer? Zondag 10 november 2019 om 18:00 uur
Prijs? €57,50 p.p. voor 3-gangen diner en wijnarrangement

Boek een overnachtingsarrangement inclusief de Wine & Dine avond of reserveer via 0572 - 330005 of receptie@hofvansalland.com

Wine & Dine arrangementen:

➤ Overnachten in een villa of hotelkamer
➤ Inclusief Wine & Dine avond bij De Hazelaer
​➤ 3-gangen diner inclusief wijnproeverij
​➤ Special Guest: Wijnhuis Stefano Accordini

Overnachten in een luxe villa of hotelkamer

Nadat u de heerlijke en bijzondere Valpolicella-wijnen heeft geproefd, is niets fijner dan te genieten van een heerlijke nachtrust. Dat is geen probleem bij Hof van Salland. In onze luxe villa's en hotelkamers vindt u comfortabele bedden waar u heerlijk in slaap kunt vallen. Dat is fijn na een overheerlijk 3-gangen diner en de lekkerste wijnen. En eigenlijk moet u de Wine & Dine wel combineren met een overnachting op ons villapark. Met een paar wijntjes op is het natuurlijk niet verstandig om naar huis te rijden.

Gelukkig kunt u in onze villa's en hotelkamers altijd terecht voor een luxe overnachting. Onze villa's bieden plaats aan 2 t/m 14 personen en de hotelkamers zijn geschikt voor 2 personen.

Boek een villa of hotelkamer
 
Wine & Dine