Hof van Salland
Wandel & Wellness Special

Wandel & Wellness Special

  • Midweek special
  • Villa's met sauna, whirlpool en Sunshower
  • Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Wandel & Wellness Special🚶🧖

Een stevige wandeling door de adembenemende natuur van de Lemelerberg en daarna ultiem ontspannen in de privé wellness van uw villa. Een unieke combinatie als u het ons vraagt. Met onze Wandel & Wellness Special ervaart u het beste van beide werelden. De special bestaat uit een midweek (maandag t/m vrijdag) slapen in een buitengewoon luxe Wellness Lodge XXL voor 6 personen. De villa is perfect voor gezinnen, maar kan ook prima door een stel geboekt worden: des te meer ruimte! De special biedt leuke extra's, zoals een wandelkaart en koffie/thee met appelgebak to go voor uw wandeling en een Rituals pakket om daarna ultiem te ontspannen.

Wandel & Wellness Special in het kort:

Een midweek (4 nachten) slapen in een super de luxe 6-persoons Wellness Lodge XXL inclusief:

🚶 Wandelkaart

🍰 Koffie/thee met appelgebak to go

🥂 Prosecco bij aankomst

🥘 Hoofdgerecht in uw villa (dag van aankomst)

🧖 Rituals pakket 

✨ Handdoeken- en keukenpakket

Wellness Lodge XXL

Deze buitengewoon luxe villa biedt met 3 slaapkamers plaats aan 6 personen. De open haard, vloerverwarming en uiteraard de privé wellness maken uw verblijf compleet.

Privé wellness

Een traditionele opgietsauna, whirlpool en regendouche met Sunshower: helemaal voor uzelf! Het Rituals pakketje bezorgt u nog dat extra beetje ontspanning.

Adembenemende natuur

Wandelen! Dé nieuwe hobby van bijna heel Nederland. En waar kan dit nu beter dan in Salland? U ontvangt een wandelkaart, koffie/thee en appelgebak to go voor tijdens uw wandeling!