Hof van Salland
Wandel - Fiets - Verwenarrangement

Wandel - Fiets - Verwenarrangement

 • Voor de échte natuurliefhebbers
 • Wellness en culinaire verwennerij
 • Verblijf in een luxe vakantievilla

Opladen in de prachtige natuur

Bent u een echte natuurliefhebber? Iemand die misschien graag vroeg op pad gaat om te genieten van vogels en wilde dieren in het bos? Komt u tot rust in de natuur, geniet u van een variërend landschap en laadt u er helemaal van op? Dan is het Wandel – Fiets - Verwenarrangement écht wat voor u! 

 • Verblijf in een luxe vakantievilla met privé wellness, zoals een sauna, bubbelbad en sunshower
 • U wordt culinair verwend met een driegangendiner in het restaurant
 • U ontvangt een wandel- en fietskaart met prachtige routes van de omgeving
 • U kunt gratis gebruik maken van alle (wellness) faciliteiten op het park

Geldig in september op een verblijf van 7 nachten

Beleef de prachtige omgeving vanaf ons vakantiepark

  Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

  Het enige natuurgebied in Nederland met deze zeldzame bewoner; de Korhoen. Stap op de fiets en probeer dit unieke soort te spotten.

  Heerlijke streekproducten

  Een gastvrije omgeving waar men trots is op de streekproducten. Op de route zijn er meerdere locaties waar je de heerlijke producten kan proeven.

  Onthaasten in de natuur

  Vanuit je luxe vakantiehuis met privé wellness ontdek je het diverse landschap met vele mooie plekjes die je gezien moet hebben. 

Uzelf eens verwennen, waarom niet?

Heerlijk verblijven in een andere omgeving doet wonderen. Het is naast leuk en interessant om een ander gebied te ontdekken ook nog eens goed voor hernieuwde energie. Hof van Salland is dé plek om u onder te dompelen in de schoonheid van de natuur. De inrichting van ons park maakt dat u vollop rust en ruimte ervaart. De stilte van de natuur, het ontwaken van de vogels, wat een genot. 's Ochtends baantjes trekken in het verwarmde buitenbad, genieten van een ontbijt of een balletje slaan op de tennisbaan. Dat worden prachtige dagen bij Hof van Salland.