Hof van Salland
vacature receptioniste

Vacature: Receptioniste bij Hof van Salland

Vacature: Receptionist bij Hof van Salland – Creëer een optimaal ontspannen vakantiegevoel!

Ben jij op zoek naar een boeiende rol waarin je een sleutelrol speelt in het creëren van onvergetelijke vakantieherinneringen voor onze gasten? Als receptionist bij Hof van Salland krijg je de kans om de vakanties van onze gasten onvergetelijk te maken!

Prijswinnend vakantiepark:

Bij Hof van Salland geloven we in het streven het creëren van een optimaal ontspannen vakantie van onze gasten. Dat doen we als team en dit heeft ons door de jaren heen al veel prijzen en lovende recensies opgeleverd. Hier zijn we trots op!

Je rol:

Als receptionist ben jij niet alleen het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, maar ook degene die ervoor zorgt dat alles goed verloopt. Je krijgt de kans om:

  • Gasten hartelijk te ontvangen en aan het eind van hun verblijf uit te checken. Vaak is dat in het Nederlands maar we hebben ook Engelstalige en Duitssprekende gasten. 
  • Het beheer te voeren over onze fietsverhuur, waardoor je gasten de vrijheid geeft om onze prachtige omgeving te verkennen.
  • Vragen te beantwoorden over de leukste toeristische plekjes en activiteiten in de regio.
  • Klachten en speciale verzoeken te registreren en af te handelen, met als doel een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren.
  • Administratieve taken uit te voeren en ervoor te zorgen dat informatie naadloos wordt overgedragen aan collega's.

Het is jouw persoonlijke touch en professionaliteit die het verschil maken in het creëren van een memorabele vakantie-ervaring voor onze gasten. Geniet van de afwisseling die deze functie met zich meebrengt, waarbij je vaak met diverse taken tegelijkertijd bezig bent. Uiteraard maken we daarin wegwijs en laten we je thuis voelen op ons park.

Wat we bieden:

Een baan die is afgestemd op jouw beschikbaarheid; fulltime of parttime.

Ons park is het hele jaar door geopend, wat betekent dat er talloze kansen zijn om je werk in harmonie te brengen met je andere bezigheden. Je zult af en toe in het weekend werken, wat je op doordeweekse dagen extra vrije tijd geeft om te genieten van je favoriete hobby's, en vice versa.

Bovendien bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden om ervoor te zorgen dat jouw inzet en toewijding op waarde worden geschat.

Ben je klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste front-office team? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Stuur je CV en motivatiebrief naar Patricia via patricia@hofvansalland.com om te solliciteren. We kijken reikhalzend uit naar jouw reactie!