Take away service Hof van Salland
Take away service Hof van Salland

Take Away-service; broodjes & diner

  1. Broodjes- / Take Away-service

Take Away-service

Wilt u genieten van verse broodjes voor bij uw ontbijt of lunch of een uitgebreid diner in uw eigen vakantievilla, zonder dat u hiervoor zelf de keukenprins of -prinses hoeft uit te hangen? Met de Take Away-service van restaurant De Hazelaer maakt u het uzelf gemakkelijk en zult u zeker genieten. De Take Away gerechten zijn een selectie van de gerechten op de reguliere menukaart van restaurant De Hazelaer, speciaal voor gasten op ons park. U kunt iedere dag genieten van deze gerechten. U dient deze service wel vooraf te reserveren.

Let op!: tijdens de feestdagen en vakantieperiodes is de keuken van restaurant De Hazelaer 7 dagen per week geopend van 12.00 - 21.00 uur.

Broodjesservice

Lekker & makkelijk onze broodjesservice. Kies uw broodjes van de kaart. U heeft de keuze uit een croissant, triangel, pistolet, kaiserbroodje of stokbroodje. Allemaal vers gebakken in de oven van ons restaurant De Hazelaer. Zo begint u uw dag pas echt goed!

➤ Bestel 1 dag van te voren
➤ Ophalen vanaf 9:00 bij de receptie

Dinnerservice

Met onze dinnerservice geniet u van heerlijke gerechten zoals wij deze ook serveren in ons restaurant De Hazelaer. Voor-, hoofd- of nagerecht stel uw diner samen zoals u het wenst. Wist u dat u uw maaltijd ook kunt complementeren met onze wijnservice

➤ Bestel voor 16:00
➤ Afhalen tussen 17:00 en 20:00