BBQ
BBQ

Fondue & BBQ

  1. Fondue & BBQ

Informeel & ontspannen

Het gehele jaar: Fondue-arrangement

Sfeervol en ouderwets gezellig met elkaar eten in uw villa, zonder zelf alleen uren in de keuken te staan. Reserveer het Fondue-arrangement, vanaf 4 personen. Dit arrangement bestaat uit de huur van het fonduestel (inclusief benodigde materialen), biefstukpuntjes, slavinkjes, varkenshaas, kipfilet, gamba's, zalm en wordt geserveerd met salade, stokbrood, frietjes en huisgemaakte sauzen. Liever in het restaurant eten? Het arrangement is daar ook vooraf te reserveren.  
Prijs van dit arrangement
Volwassenen € 24,50 p.p. / kinderen (t/m 10 jaar) € 14,50 p.p.

Zomerperiode: BBQ-arrangement

Culinair genieten van zomerse avonden tijdens een barbecue op het zonnige terras van het restaurant. Zit het weer tegen? Dan eet u met uw gezelschap in het restaurant. Het BBQ- en BBQ-de Luxe-arrangement zijn te reserveren vanaf 4 personen. Reserveren doet u voorkeur ten minste 2 dagen van tevoren.

BBQ-arrangement
Per persoon worden ca. 4 stuks vlees gebakken.  Combinatie van gemarineerde speklap, runderhamburger, braadworst, saté van kophaas en gemarineerde karbonade. Inclusief stokbrood, sauzen, tapenade, rauwkost, huzarensalade en kartoffelsalade. 
Prijs p.p.: € 18,75 

BBQ-de Luxe-arrangement
Per persoon worden ca. 5 stuks gebakken. Combinatie van vis en vlees: rib eye, braadworst, saté van kophaas, karbonade gemarineerd, moot zalm of kabeljauw, garnalenspies. Geserveerd met stokbrood, sauzen, kruidenboter, tapenade, rauwkost, zalmsalade, rundvleessalade en fruitsalade.
Prijs p.p.: € 23,75

Deze BBQ-arrangementen zijn o.b.v. beschikbaarheid ook bij uw villa te reserveren. Grillen doet u zelf.  Voor het schoonmaken rekenen we een eenmalige toeslag van € 15,00. Meer informatie via de receptie. 

Alvast reserveren als aanvulling op uw verblijf?

Neem contact op met onze receptie, per mail receptie@hofvansalland.com of telefonisch +31 (0)572 331 377.