Hof van Salland

Bezorgingsservice; broodjes & diner

Bezorgingsservice

Wilt u genieten van verse broodjes voor bij uw ontbijt of lunch of een uitgebreid diner in uw eigen vakantievilla, zonder dat u hiervoor zelf de keukenprins of -prinses hoeft uit te hangen? Met de bezorgingsservice van restaurant De Hazelaer maakt u het uzelf gemakkelijk en zult u zeker genieten. De gerechten zijn een selectie van de gerechten op de reguliere menukaart van restaurant De Hazelaer, speciaal voor gasten op ons park. U kunt iedere dag genieten van deze gerechten. U dient deze service wel vooraf te reserveren.

Restaurant de Hazelaer is iedere dag geopend! De keuken is geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Broodjesservice

Lekker & makkelijk onze broodjesservice. Kies uw broodjes van de kaart. U heeft de keuze uit een croissant, triangel, pistolet, kaiserbroodje of stokbroodje. Allemaal vers gebakken in de oven van ons restaurant De Hazelaer. Zo begint u uw dag pas echt goed!

➤ Bestel 1 dag van te voren
➤ Ophalen vanaf 8:30 bij de receptie

 
Geef hier uw bestelling door!

Dinnerservice

Met onze dinnerservice geniet u van heerlijke gerechten zoals wij deze ook serveren in ons restaurant De Hazelaer. Voor-, hoofd- of nagerecht stel uw diner samen zoals u het wenst. Wist u dat u uw maaltijd ook kunt complementeren met onze wijnservice? Hieronder vindt u de menukaart. 

➤ Bestel voor 17:00
➤ Bezorgen tussen 17:30 en 19:30

 
Bekijk hier de menukaart voor de bezorgservice