Hof van Salland
Take away service Hof van Salland

Bezorgingsservice; broodjes & diner

Bezorgingsservice

Wilt u genieten van verse broodjes voor bij uw ontbijt of lunch of een uitgebreid diner in uw eigen vakantievilla, zonder dat u hiervoor zelf de keukenprins of -prinses hoeft uit te hangen? Met de bezorgingsservice van restaurant De Hazelaer maakt u het uzelf gemakkelijk en zult u zeker genieten. De gerechten zijn een selectie van de gerechten op de reguliere menukaart van restaurant De Hazelaer, speciaal voor gasten op ons park. U kunt iedere dag genieten van deze gerechten. U dient deze service wel vooraf te reserveren.

Restaurant de Hazelaer is iedere dag geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Broodjesservice

Lekker & makkelijk onze broodjesservice. Kies uw broodjes van de kaart. U heeft de keuze uit een croissant, triangel, pistolet, kaiserbroodje of stokbroodje. Allemaal vers gebakken in de oven van ons restaurant De Hazelaer. Zo begint u uw dag pas echt goed!

➤ Bestel 1 dag van te voren
➤ Ophalen vanaf 8:30 bij de receptie

 
Geef hier uw bestelling door!

Dinnerservice

Met onze dinnerservice geniet u van heerlijke gerechten zoals wij deze ook serveren in ons restaurant De Hazelaer. Voor-, hoofd- of nagerecht stel uw diner samen zoals u het wenst. Wist u dat u uw maaltijd ook kunt complementeren met onze wijnservice? Hieronder vindt u de menukaart. 

➤ Bestel voor 17:00
➤ Bezorgen tussen 17:00 en 18:00

 
Bekijk hier de menukaart voor de bezorgservice