Hof van Salland
pre christmas arrangement

Geniet van ons Pre Christmas arrangement

  • Verblijf 4 nachten in een luxe villa
  • Buiten de drukke kerstperiode
  • Met allerlei heerlijke extra's

Ontdek ons聽Pre Christmas arrangement

Wilt u er even tussenuit buiten de drukke kerstperiode om maar w茅l het echte kerstgevoel ervaren? Ontdek dan ons Pre Christmas arrangement! Hier verblijft u 4 nachten tussen 1 en 21 december in 茅茅n van onze luxe villa's met allerlei kerstige extra's. Zo wordt u gastvrij ontvangen met Gl眉hwein en warme chocolademelk, ontvangt u saunadruppels, geniet u van een heerlijke fondue in uw eigen villa 茅n van een 4-gangendiner bij Restaurant de Hazelaer! Uiteraard heeft u ook een prachtige kerstboom in uw villa. Boek nu uw verblijf en geniet van dit unieke arrangement!

Ons arrangement opgesomd:

  • Verblijf van 4 nachten tussen 1 en 21 december
  • Ontvangst met Gl眉hwein en warme chocomelk
  • Saunadruppels
  • Fondue avond in de villa
  • 4-gangen diner bij De Hazelaer

Doen en beleven in de decembermaand

In de weken voor kerst is er van alles te doen in de omgeving van ons luxe villapark. Wij lichten een aantal vermakelijke activiteiten voor u uit:

鉀革笍 Schaatsbaan Nijverdal: Vanaf 7 december is de schaatsbaan weer geopend voor veel actieve winterpret!

馃尣 Bosspel: het geheim van de Herberg: De hele maand december kunnen kinderen vanaf 8 jaar deze uitdagende speurtocht volgen in de natuur.

馃巺 Kerstmarkt Luttenberg: Op 9 en 10 december is er weer een kerstmarkt met een gevarieerd aanbod en heerlijke lekkernijen in Luttenberg.

馃エ Winterfair Nijverdal: Op 10 december is er een Winterfair in Nijverdal met tientallen leuke kraampjes, een schaatsbaan en kinderattracties.

馃幓聽Andr茅 Rieu's White Christmas: Laat u聽op 10 december betoveren door deze magische concertfilm met prachtige muziek en een majestueus kerstdecor.

馃殰 Salland in the Spotlights: Ga op 15 december mee met de Verlichte Boerderijen route met een levende kerststal en muziek van de midwinterhoorns!

鉂勶笍 Wintermarkt Haarle: Op 17 december is er een sfeervolle wintermarkt in Haarle met uitgebreide kraampjes, live optredens en heerlijke lekkernijen.

Boek uw Pre Christmas arrangement: