Sportieve ontspanning. Op de professionele all weather tennisbaan, achter het hoofdgebouw, kunt u eenvoudig terecht. Zo fanatiek als u zelf wilt.

Sportieve ontspanning
Zin in een sportieve activiteit? Sla dan eens een balletje op het all weather tenniscourt van Hof van Salland. Deze tennisbaan is beschikbaar voor al onze gasten. Hier zijn geen kosten aan verbonden, ook reserveren is niet nodig. Is de baan bezet? Maak in overleg afspraken over een wissel. En heeft u geen eigen tennisracket mee? Geen probleem: rackets en ballen zijn te leen bij de receptie van het vakantiepark.

Tennisbaan
Op het park

Meer Faciliteiten

Receptie

Servicegericht en behulpzaam. De medewerkers van onze receptie staan dagelijks voor u klaar, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.
Receptie
Receptie

Fietsen huren

Genieten van de natuur en van de omgeving. Ontdek het prachtige Salland eens op de fiets. Via onze receptie reserveert u eenvoudig de fiets van uw keuze.
Fietsen huren
Fietsen huren

Zwembad

Verkoeling en ontspanning. Het verwarmde buitenzwembad met peuterbad en ligweide is in principe vanaf eind april tot en met september beschikbaar.
Zwembad
Zwembad

Speelgelegenheid

Springen, klimmen en klauteren, schommelen en glijden. De speelplek voor kinderen bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels en een airtrampoline.
Speelgelegenheid
Speelgelegenheid

Restaurant De Hazelaer

Uw plek voor koffie, thee, andere drankjes en huisgemaakte appeltaart. Van donderdag t/m maandag geniet u een verrassende lunch of een heerlijk diner.
Restaurant De Hazelaer
Restaurant De Hazelaer