Extra schoonmaak tijdens uw verblijf? U regelt het via de receptie.

Uw vakantievilla is uiteraard schoon bij aankomst. Daarnaast wordt de eindschoonmaak van uw accommodatie door de Housekeeping verzorgd. Wilt u tijdens uw verblijf een extra schoonmaakronde? Onze Housekeeping komt graag extra bij u langs. U heeft hierbij de keuze tussen een gehele schoonmaak en een schoonmaak van alleen het sanitair. Gebruik maken van deze Schoonmaakservice? U regelt het via onze receptie. 

Op het park

Meer Services

Ontbijtservice

Een heerlijk begin van de dag: uw ontbijt gebracht naar uw vakantievilla. Of maak gebruik van de broodjesservice, dagelijks af te halen bij de receptie.

Shuttleservice

Komt u vanaf Schiphol of Dusseldorf Airport naar Hof van Salland? Maak dan gebruik van onze shuttleservice: uw vervoer van en naar het vliegveld.

Linnengoedservice

Keuze uit Handdoekenpakket en Keukenlinnenpakket. En wilt u tijdens uw verblijf het beddengoed vervangen? Informeer dan naar het Bedlinnenpakket.

Take Away-service

Lekker eten in uw vakantievilla zonder zelf te koken? Maak gebruik van de Take Away-service. Gerechten bestelt u vooraf en haalt u later op in het restaurant.