Hotelarrangement

  1. Hotelarrangement

Uw Hotelarrangement op Hof van Salland

Naast een verblijf in de luxe vrijstaande villa’s heeft u op Hof van Salland ook de mogelijkheid om te overnachten in een van de Hotelaccommodaties. U heeft keuze uit de luxe Premium Studio’s en de ruime Comfort Kamers. Te boeken voor een enkele overnachting, voor een meerdaags verblijf of als arrangement: iets extra’s als aanvulling op uw overnachting. 
 

Pieterpad-arrangement

Ideaal voor de wandelaars van het Pieterpad, de langeafstandswandeling die ook langs Hof van Salland voert. Maar uiteraard ook te boeken als u niet wandelt.
Op uw dag van aankomst een diner in 3 gangen en ’s ochtends na uw overnachting een uitgebreid ontbijt, beide geserveerd in het restaurant op het park. Te boeken tijdens openingsdagen van het restaurant: aankomst op donderdag t/m maandag. 

Boek uw arrangement
 

Niet bekend met de Pieterpad-wandeling, maar wel nieuwsgierig? Hier vindt u meer informatie >

Uw overnachting

De Comfort Kamer biedt u alle ruimte voor een heerlijke overnachting. U slaapt op boxspringbedden. Daarnaast vindt u in de kamer een flatscreen televisie, stoelen en tafeltje en mogelijkheid voor het zetten van koffie en thee. De badkamer bestaat uit een toilet en regendouche. Wilt u extra ruimte met kookgelegenheid? Boek dan de Premium Studio. Naast boxspring, zitgelegenheid, flatscreen televisie en badkamer heeft u dan ook een compacte keukenunit tot uw beschikking. Deze keukenunit biedt mogelijkheden om een eenvoudige maaltijd te bereiden en heeft een koelkast. Beide accommodaties zijn uit te breiden met een arrangement of met bij te boeken extra’s zoals Rituals-verrassing en 3-gangendiner op het park.