Resort Hof van Salland
YU MAN RACE

YU MAN RACE

  • Obstaclerun in Hellendoorn
  • 2 & 3 september 2023
  • In combinatie met luxe overnachten

YU MAN RACE in Hellendoorn

Sportievelingen opgelet, want zaterdag 2 en zondag 3 september is het zo ver; de YU MAN RACE van 2023, voorheen de StrongmanRun. Een hardloopwedstrijd voor mannen én vrouwen met een uitdagend parcours bestaande uit diverse obstakels over het water en door de modder - durft u het aan? Combineer snelheid, kracht en souplesse tijdens de obstaclerun en laat eens zien wie er het snelst en sterkst is. De uitdagende wedstrijd en de unieke sfeer tijdens de YU MAN RACE maken het een geweldige ervaring. Welke afstand (5, 10, 15 of 21 km) u ook kiest, één ding is zeker; u beleeft een bijzondere ervaring tijdens deze unieke obstaclerun.

De voormalige StrongmanRun heet nu YU MAN RACE en is niet alleen een hotspot voor deelnemers; ook voor het publiek is het een fantastische ervaring. Ruim 60.000 bezoekers komen ieder jaar de deelnemers aanmoedigen, maar ook genieten van muziek, eten en drinken. Hof van Salland, op slechts 10 km afstand van de run, biedt de mogelijkheid om voor of na de YU MAN RACE/StrongmanRun te overnachten in een villa of hotelkamer. Heeft u zich al aangemeld voor de obstaclerun?

  • YU MAN RACE 2023: zaterdag 2 en zondag 3 september

Sfeerimpressie Hof van Salland

Overnachten bij Hof van Salland

Wilt u uw deelname of bezoek aan de YU MAN RACE combineren met een luxe overnachting in de buurt? Dat kan in onze vakantievilla’s voor 2 tot 14 personen. Even doorbijten tijdens de obstaclerun om vervolgens optimaal te ontspannen in heel veel luxe op ons villapark! In de wellness villa’s komt u écht even tot rust dankzij de sauna en whirlpool. Voor een enkele overnachting voor of na de YU MAN RACE zijn onze 2-persoons hotelkamers en studio’s ideaal.

Hof van Salland beschikt over uitstekende faciliteiten, zoals een buitenzwembad, heerlijk restaurant en all weather tennisbaan. Na een sportieve dag bij de obstaclerun is niets zo fijn dan even een verkoelende duik nemen in het zwembad. Bovendien kunt u na de run heerlijk aanschuiven bij Restaurant De Hazelaer en u culinair laten verrassen. Uw deelname aan de YU MAN RACE combineren met een luxe weekendje weg bij Hof van Salland is een uitstekend idee; inspanning én ontspanning in één weekend.

Overnachten tijdens de YU MAN RACE:

  • Luxe villa's voor 2-14 personen
  • Hotelkamers en studio's voor 2 personen
  • Wellness mogelijkheden in de villa's
  • Buitenzwembad met ligweide
  • Restaurant De Hazelaer