Hof van Salland
Vechtdal Fiets4daagse

Vechtdal Fiets4daagse

  • Vlak bij de Vechtdal Fiets4daagse
  • Luxe vakantievilla's
  • Mét wellness mogelijkheden

Vechtdal Fiets4daagse

Bent u een echte fietsliefhebber en doet u mee met de Vechtdal Fiets4daagse van 5 t/m 8 september 2023? Combineer dan de fietsdagen met een luxe overnachting bij Hof van Salland in Hellendoorn. Niet is zo fijn dan na een lange dag fietsen heerlijk tot rust te komen en te ontspannen in een luxe (wellness) villa! Kiest u tijdens de Vechtdal Fiets4daagse voor de lange fietsroute van 60 km of voor de kortere route van 40 km? De keuze is volledig aan u! U ontvangt aan het begin van de fietsdag informatie over verschillende bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt; dat maakt het fietsen nog leuker! Met wie komt u na afloop van het fietsevenement ontspannen bij Hof van Salland?

  • Vechtdal Fiets4daagse 2023: 5 t/m 8 september

Sfeerimpressie van Hof van Salland

Overnachten bij Hof van Salland

Wilt u uw deelname aan de Vechtdal Fiets4daagse combineren met een luxe overnachting in de buurt? Dat kan in onze vakantievilla's voor 2 tot 14 personen. Verblijf in een vrijstaande villa met een ruime tuin, waar u heerlijk kunt ontspannen. Na een lange fietsdag is niets fijner dan u even terugtrekken in een oase van rust en luxe. Geniet bijvoorbeeld van de sauna en whirlpool in onze wellness villa's, zodat u de volgende dag weer fris en fruitig aan uw fietstocht kunt beginnen. Voor een verblijf met zijn tweetjes zijn onze luxe hotelkamers ook ideaal!

Hof van Salland beschikt over uitstekende faciliteiten, waar u als gast onbeperkt gebruik van kunt maken. De temperaturen kunnen begin september nog hoog oplopen; een verkoelende duik in het buitenzwembad is dan heerlijk! Ook kunt u 's avonds aanschuiven bij Restaurant De Hazelaer en genieten van een culinaire maaltijd. Uw deelname aan de Vechtdal Fiets4daagse combineren met een luxe overnachting bij Hof van Salland is een uitstekend idee; inspanning én ontspanning bij elkaar!

Overnachten tijdens de Vechtdal Fiets4daagse:

  • Luxe villa's voor 2-14 personen
  • Hotelkamers en studio's voor 2 personen
  • Wellness mogelijkheden in de villa's
  • Buitenzwembad met ligweide
  • Restaurant De Hazelaer