Hof van Salland
beoordelingen

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

478 beoordelingen
  1. 10

    Eigenlijk alles wel … super lief en hartelijke werknemers super mooie villa’s en een toplocatie ❤️

    Juni 2024 - M. K. verbleef in Villa Beukelaer XL Wellness 6 personen 

  2. 9

    De soepelheid met de aankomsttijd en vertrektijd Onze dank

    Juni 2024 - Huib R. verbleef in Wilgenhaege Vakantievilla 

  3. 10

    Heerlijk ruim huisje, schoon en voorzien van alle luxe!

    Juni 2024 - Lotte V. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen 

  4. 9,1

    Geen recensie achtergelaten

    Juni 2024 - MWC H. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  5. 9,1

    We waren weg van de Welness Lodge waar we in zaten. Zo compleet ingericht. En met een sunshower en een sauna. De omgeving is ook erg mooi.

    Juni 2024 - Sipke R. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  6. 9,4

    Geen recensie achtergelaten

    Juni 2024 - Cinthia C. verbleef in Comfort Kamer 2 personen 

  7. 9

    Rust, zwembad, niet te massaal, tennis baan

    Juni 2024 - D. P. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen 

  8. 9,9

    Schoon netjes en goed onderhouden. Vriendelijk personeel en heel verassend kwa prijs en kwaliteit. Dame achter de bar s'avonds was zeer attent en heel goed in haar werk. Straalt plezier uit en dat is heel prettig om te ervaren. Ontbijt was ruimschoots en alles was vers.

    Juni 2024 - Erwin S. verbleef in Comfort Kamer 2 personen 

  9. 10

    Heerlijk luxe huisje

    Mei 2024 - Heleen R. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  10. 10

    De rust, de gerieflijke woning/villa. Het gevoel er echt uit te zijn en tegelijkertijd thuisgekomen.

    Mei 2024 - M. verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen 

478 beoordelingen
9,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,3.

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Yvette | Vettt.nl

De 6-persoons Wellness Lodge XXL is van alle gemakken voorzien. Het is een vrijstaand huis. Met een ruime woonkamer, met heerlijke gashaard, drie slaapkamers, twee badkamers en dan natuurlijk die fantastische sauna. De zithoek is lekker groot en op de smart-tv kun je Netflix en Videoland kijken.

Swipe voor meer foto's →

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

Bekijk meer reiservaringen ⬇️