Hof van Salland
Asperge arrangement

Arrangement Asperges | Hof van Salland Hellendoorn

Aspergetijd!

Asperges, de Sallandse lekkernij die slechts tijdelijk verkrijgbaar is. Het moment om die tijd optimaal te benutten. Vanaf 27 april tot en met eind juni bieden we u alle gelegenheid om volop te genieten van deze specialiteit van het seizoen. Met het Arrangement Asperges combineert u het Aspergemenu met een luxe overnachting. 

Aspergemenu

Restaurant De Hazelaer heeft een aspergemenu in 3 gangen samengesteld. U bepaalt uw eigen combinatie. Wordt uw voorgerecht aspergesoep of aspergesalade? En voor het hoofdgerecht: kiest u voor asperges op klassieke wijze met ham, laat u ze serveren met entrecote of gaat uw voorkeur uit naar de variant met gebakken zalm? Daarnaast zijn de gerechten ook apart te bestellen, zodat u naar eigen wens kunt combineren. Het Aspergemenu wordt geserveerd tijdens de openingstijden van de keuken van het restaurant, te reserveren van donderdag tot en met maandag. 

Overnachten

Eerst genieten van het aspergemenu en daarna overnachten in de hotelaccommodatie op Hof van Salland. Kiest u voor de Premium Kamer of Comfort Studio? Daarnaast kunt u als aanvulling een ontbijt reserveren. 

Zien we u dit jaar tijdens het aspergeseizoen?