Wilgenhaege Arrangement
Wilgenhaege Arrangement

Wilgenhaege Arrangement

 1. Wilgenhaege Arrangement
 
 1. Wellness villa’s voor 14 personen
 2. Met een heerlijke fondue
 3. Luxe villapark in Hellendoorn

Wilgenhaege Arrangement

Er even heerlijk tussenuit met de hele familie of een groep vrienden: dat is altijd genieten, maar bij Hof van Salland maken we uw vakantie nóg specialer. Wanneer u in januari, februari of maart verblijft in één van onze groepsaccommodaties, verrassen we u en uw gezelschap met een leuke extra. Als aanvulling op uw verblijf in de 14-persoons Wilgenhaege ontvangt u van ons namelijk een fondue-avond. Quality time met elkaar terwijl u geniet van een makkelijk maar heerlijk diner. Fonduen geeft u de kans te genieten van meerdere kleine gerechten. Gezellig en informeel, met voor ieder wat wils. U kunt ervoor kiezen in het restaurant of in uw eigen villa van de heerlijke fondue te smullen. Waar u ook voor kiest, één ding is zeker: dit speciale groepsarrangement maakt uw vakantie met vrienden of familie bij Hof van Salland nét iets leuker!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Groepsaccommodaties(2)

Vanaf
€ 1.078
€ 763
Overijssel, Hellendoorn
147Ja
 • 2 slaapkamers op de begane grond
 • 2 parkeerplaatsen bij de villa
 • Inloopdouche en whirlpool
  Vanaf
  € 1.273
  € 1.169
  Overijssel, Hellendoorn
  147Ja
  • 2 slaapkamers op de begane grond
  • 2 parkeerplaatsen bij de villa
  • Extra Wellness: Sauna en Sunshower

   Wilgenhaege Arrangement in het kort:

    
   1. Geldig in januari, februari en maart*
   2. Overnachten in een luxe 14-persoons villa
   3. Inclusief een heerlijke fondue-avond
    

   * Het arrangement is niet geldig tussen 13 en 29 januari 2020

   Uw luxe groepsaccommodatie bij Hof van Salland

   De 14-persoons groepsvilla is luxe en modern ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. De begane grond beschikt over een ruime woonkamer met heerlijke loungebanken, een compleet ingerichte en ruime keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en twee aparte toiletten. Op de eerste verdieping vindt u nog eens vijf slaapkamers en twee badkamers: genoeg ruimte voor uw grote gezelschap. Geniet van de gezelligheid en warmte in uw villa én op het park. En weet u wat extra fijn is tijdens de koude wintermaanden? Wellness mogelijkheden in uw villa om heerlijk op te warmen en te ontspannen. De Wilgenhaege biedt een luxe whirlpool en de Wilgenhaege Wellness heeft naast een whirlpool ook een sauna en Sunshower! 

   Met ons speciale groepsarrangement verzorgen wij een heerlijke fondue-avond voor u en uw gezelschap. De fondue is inclusief een fonduepan en accessoires, een selectie van vlees, vis, brood, salade en sausjes. Met een heerlijke fondue, fijne wellness faciliteiten en uw familie of vrienden om u heen geniet u gegarandeerd van uw vakantie.