Hof van Salland

Verwenarrangement

 
  • Verwenarrangement met leuke extra's
  • Luxe wellness villa's
  • Vakantiepark in Hellendoorn

Verwenarrangement

Tijdens uw vakantie bij Hof van Salland ervaart u een weldaad aan luxe en comfort. Toch bieden wij de mogelijkheid uw verblijf nóg fijner te maken. Met ons Verwenarrangement leggen we u volledig in de watten: optimale ontspanning voor u en uw gezelschap. Zo verwennen we u met een overheerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst. Na het inchecken en inrichten van uw villa kunt u aanschuiven bij Restaurant De Hazelaer. Laat u culinair verrassen zonder zelf te hoeven koken en afwassen: dat is pas een fijn begin van uw vakantie! Bovendien ontvangt u van ons een verrassingspakket van Rituals. Het Verwenarrangement is geldig in de koude wintermaanden t/m 2 maart 2020. Dé tijd van het jaar om te genieten van een warm, luxe en comfortabel verblijf bij Hof van Salland.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 
 
 
 

Verwenarrangement in het kort:

 
  • Geldig t/m 2 maart 2020
  • Overnachten in een luxe villa voor 2, 4, 5 of 6 personen
  • Inclusief een 3-gangen diner op de avond van aankomst
  • Inclusief een heerlijk verrassingspakket van Rituals

Uw luxe verblijf bij Hof van Salland

Maakt u gebruik van ons luxe Verwenarrangement? Dan verblijft u in een luxe en vrijstaande vakantievilla voor 2, 4, 5 of 6 personen. U kunt zich niet alleen laten verwennen door ons arrangement, maar ook door de luxe van wellness voorzieningen in uw villa. Wanneer u voor een wellness vakantiehuis kiest, beschikt u over een heerlijke sauna, whirlpool én Sunshower. Hoe fijn is dat tijdens de koude wintermaanden? Uw vakantievilla is verder modern ingericht en van alle gemakken voorzien, zodat u écht kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Extra fijn: als het buiten koud is, geniet u dankzij de gasgestookte open haard en vloerverwarming snel weer van gezellige warmte.

Geniet van een luxe vakantie tijdens de koude wintermaanden bij Hof van Salland. Met ons Verwenarrangement zorgen we ervoor dat uw verblijf zo comfortabel mogelijk wordt. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van een heerlijke vakantie in Hellendoorn!

Boek het Verwenarrangement