Optimale ontspanning: Verwenarrangement

Van najaar naar winter, de tijd van het jaar om vanuit een warm en comfortabel verblijf te genieten van ontspanning. Met het Verwenarrangement van Hof van Salland heeft u alle gelegenheid om heerlijk tot rust te komen. Naast uw verblijf geniet u van een diner in 3 gangen en ontvangt u een verrassing van Rituals. Alle tijd voor ontspanning!

Kies hier uw arrangement >

Uw Verwenarrangement op Hof van Salland - rijk schuimbad
 
Uw Verwenarrangement op Hof van Salland - Welleness: sunshower en opgietsauna

✔ Diner in 3 gangen op de avond van aankomst

✔ Verrassingspakket van Rituals

✔  Overnachten in uw luxe en comfortabele vakantievilla

Ontspannen avond

Uw verblijf gaat ontspannen van start. Na het inchecken en het inrichten van uw vakantievilla, wordt u ’s avonds verwacht bij restaurant De Hazelaer. Hier geniet u van een diner in 3 gangen. Een heerlijke maaltijd zonder zelf te koken en zonder afwas. 

Weldadige wellness

Ook dankzij het verrassingspakketje van Rituals geniet u van ontspanning tijdens uw verblijf. Deze verrassing is afgestemd op de villa van uw keuze, zodat u de faciliteiten zoals de whirlpool of regendouche in uw vakantiewoning optimaal kunt benutten. Verzorgend, verkwikkend en ontspannend. Kiest u voor een verblijf van een van de wellness-villa's op Hof van Salland, dan geniet u bovendien van de Sunshower en opgietsauna. 

Hoeveel dagen komt u? 

Het Verwenarrangement is te boeken voor verschillende verblijfsduren: mogen we u een weekend, midweek of week verwelkomen? 

 

Comfortabele villa

Uw vakantievilla biedt u alle comfort en is ingericht voor een optimaal verblijf. De ruime living met zitgelegenheid en flatscreen. De luxe keuken met vaatwasser, combi-oven en espresso-apparaat van illy. De boxspringbedden in de slaapkamer en de faciliteiten in de badkamer(s). En ook fijn: als het buiten kouder wordt, geniet u dankzij de gasgestookte haard en vloerverwarming snel weer van gezellige warmte. 

Nog meer Extra's?

Natuurlijk is het mogelijk uw verblijf met Verwenarrangement aan te vullen met nog meer extra's, zoals Ontbijtservice of Broodjesservice. Ook is het mogelijk om fietsen te huren. U reserveert deze Extra's als aanvulling op uw reservering of via onze receptie. 

 
Samen genieten op Hof van Salland