Strongsisterrun actie
Strongsisterrun actie

StrongSisterRun

  1. StrongSisterRun
 
  1. Maak kans op een VIP Weekend
  2. Overnacht in een Wellness Lodge XXL
  3. Inclusief VIP Treatment

Winactie StrongSisterRun

Speciaal voor deelnemers van de 5de Jubileum editie van de StrongSisterRun 2019 in Hellendoorn organiseren wij een winactie. Maak kans op een onvergetelijk VIP Weekend t.w.v. €1.250,- bij Hof van Salland voor u en 4 vriendinnen/collega's/sportmaatjes of zussen!

Het zal u werkelijk aan niets ontbreken tijdens een weekendje weg met de hele groep op ons luxe vakantiepark in Hellendoorn. Daarnaast krijgt u tijdens de StrongSisterRun ook een VIP Treatment, waaronder gratis deelname en toegang tot de VIP-Area. 

Het VIP Weekend bij Hof van Salland is inclusief:

  • Overnachting in een Wellness Lodge XXL 
  • VIP Treatment voor 5 personen
  • VIP vervoer van en naar het event

Doe mee met de winactie

Dit moet u doen om kans te maken: 

Op 17 april om 12:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens een live video op Facebook en Instagram. Spoor al uw vriendinnen aan om samen extra kans te maken op het VIP Weekend!

Bekijk het bericht op Facebook
 

StrongSisterRun in Hellendoorn

De StrongSisterRun in Hellendoorn is een obstacle run voor vrouwen waarbij u kunt deelnemen aan de 5 of 10 kilometer route. Het evenement vindt op zaterdag 31 augustus plaats. Welke afstand u ook loopt: tijdens deze run komt u gegarandeerd uitdagende obstakels en modderbaden tegen terwijl u door de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal loopt. Durft u het aan samen met uw vriendinnen?

Naast de moddervette obstacle run vinden er tijdens de StrongSisterRun in Hellendoorn ook veel side events plaats op het terrein. It's more than a run, it's a girls day out! Onder andere workshops, heerlijke foodtrucks, toffe muziek en een afwisselend parcours met uitdagende hindernissen, warme douches en een knallende afterparty.

Grijp uw kans en doe mee

VIP Weekend bij Hof van Salland