Special bij restaurant De Hazelaer: 

Wine & Dine op vrijdag 9 november

Een heerlijke avond genieten van heerlijk eten en fijne bijpassende wijnen. Dat is de basis van de speciale avond Wine & Dine bij restaurant De Hazelaer. Op vrijdag 9 november a.s. bent u vanaf 18.30 uur welkom voor deze avond in stijl. Vergeet niet uw tafel te reserveren!

 

Wilt u na deze fijne avond ook overnachten? Kies voor het arrangement: dineren in het restaurant en overnachten in de hotelaccommodatie op Hof van Salland >

Smaakmakers
Met het menu in 4 gangen dineert u in de stijl van restaurant De Hazelaer, met de verfijnde smaken van het seizoen. Daarnaast heeft u de optie om uw diner uit te breiden met het aanvullende wijnarrangement. Dit arrangement is zo samengesteld dat u geniet van de optimale wijn-spijsbeleving. Als u liever eigen dranken van de kaart kiest, is dat uiteraard ook mogelijk. U kiest dus voor alleen het diner of voor het diner met bijpassend wijnarrangement. Deze keuze kunt u vooraf bij reserveren doorgeven. 

Reserveer uw tafel bij het restaurant * nu nog met vroegboekvoordeel * 

Special Guest
Wijnhuis Stefano Accordini is Special Guest tijdens Wine & Dine. Dit Italiaanse wijnhuis staat bekend om de prachtige Valpolicella-wijnen, van Classico tot Ripasso en Amarone. U krijgt op vrijdag 9 november volop gelegenheid om hun wijnen te ontdekken en natuurlijk te proeven. 

Extra tips
Via de website van het restaurant of via de receptie van Hof van Salland reserveert u heel eenvoudig uw tafel. En als u dat snel doet, kunt u bovendien gebruikmaken van vroegboekvoordeel, waarbij de combinatie van het diner en wijnarrangement extra aantrekkelijk geprijsd is: een luxe avond genieten voor € 59,50 p.p.

Wilt u uw avond combineren met een overnachting? Kies dan voor het Wine, Dine & Sleep-arrangement, waarbij u overnacht in de hotelaccommodatie op Hof van Salland. Natuurlijk kunt u de avond Wine & Dine ook combineren met een weekendverblijf op Hof van Salland. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden. 

Avond Wine & Dine bij restaurant De Hazelaer
Tijd voor elkaar tijdens Wine & Dine bij restaurant De Hazelaer