Verkoeling en ontspanning. Het verwarmde buitenzwembad met peuterbad en ligweide is in principe vanaf eind april tot en met september beschikbaar.

Verkoeling & ontspanning
Zodra het weer het toelaat, wordt het verwarmde buitenzwembad en het naastgelegen peuterbad geopend. In principe is het zwembad vanaf eind april tot en met september voor u beschikbaar. Een heerlijke plek voor verkoeling op warme dagen en ontspanning op koelere dagen. Rondom het zwembad is alle gelegenheid om te recreëren en tot rust tot komen. Kies uw plek op een van de ligbedden, zoek de schaduw op onder de parasols. Zo draagt ook het zwembad optimaal bij aan uw wellnessgevoel.

Op het park

Meer Faciliteiten

Receptie

Servicegericht en behulpzaam. De medewerkers van onze receptie staan dagelijks voor u klaar, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.
Receptie
Receptie

Fietsen huren

Genieten van de natuur en van de omgeving. Ontdek het prachtige Salland eens op de fiets. Via onze receptie reserveert u eenvoudig de fiets van uw keuze.
Fietsen huren
Fietsen huren

Tennisbaan

Sportieve ontspanning. Op de professionele all weather tennisbaan, achter het hoofdgebouw, kunt u eenvoudig terecht. Zo fanatiek als u zelf wilt.
Tennisbaan
Tennisbaan

Speelgelegenheid

Springen, klimmen en klauteren, schommelen en glijden. De speelplek voor kinderen bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels en een airtrampoline.
Speelgelegenheid
Speelgelegenheid

Restaurant De Hazelaer

Uw plek voor koffie, thee, andere drankjes en huisgemaakte appeltaart. Van donderdag t/m maandag geniet u een verrassende lunch of een heerlijk diner.
Restaurant De Hazelaer
Restaurant De Hazelaer