Springen, klimmen en klauteren, schommelen en glijden. De speelplek voor kinderen bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels en een airtrampoline.

Naast het hoofdgebouw vindt u op het grasveld een fijne speelplek voor de kinderen. Vanaf het terras van restaurant De Hazelaer heeft u bovendien goed zicht op uw spelende kinderen, terwijl u zelf geniet van een drankje.

Klimmen en klauteren
Het speelelement bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels. Alle ruimte voor klimmen, klauteren, glijden en schommelen.

Springen
Naast het speelelement is de (nieuwe!) airtrampoline te vinden. Fijne locatie om naar hartenlust te springen. 

Op het park

Meer Faciliteiten

Receptie

Servicegericht en behulpzaam. De medewerkers van onze receptie staan dagelijks voor u klaar, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

Fietsen huren

Genieten van de natuur en van de omgeving. Ontdek het prachtige Salland eens op de fiets. Via onze receptie reserveert u eenvoudig de fiets van uw keuze.

Zwembad

Verkoeling en ontspanning. Het verwarmde buitenzwembad met peuterbad en ligweide is in principe vanaf eind april tot en met september beschikbaar.

Tennisbaan

Sportieve ontspanning. Op de professionele all weather tennisbaan, achter het hoofdgebouw, kunt u eenvoudig terecht. Zo fanatiek als u zelf wilt.

Restaurant De Hazelaer

Uw plek voor koffie, thee, andere drankjes en huisgemaakte appeltaart. Van donderdag t/m maandag geniet u een verrassende lunch of een heerlijk diner.