Klimmen en klauteren, schommelen en glijden. Deze fijne speelgelegenheid voor kinderen bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels.

Klimmen en klauteren
Naast het hoofdgebouw vindt u op het grasveld een fijne speelgelegenheid voor de kinderen. Deze speelplek bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels. Alle ruimte voor klimmen, klauteren, glijden en schommelen. Vanaf het terras van restaurant De Hazelaer heeft u bovendien goed zicht op uw spelende kinderen, terwijl u zelf geniet van een drankje.

Op het park

Meer Faciliteiten

Receptie

Servicegericht en behulpzaam. De medewerkers van onze receptie staan dagelijks voor u klaar, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

Fietsen huren

Genieten van de natuur en van de omgeving. Ontdek het prachtige Salland eens op de fiets. Via onze receptie reserveert u eenvoudig de fiets van uw keuze.

Zwembad

Verkoeling en ontspanning. Het verwarmde buitenzwembad met peuterbad en ligweide is in principe vanaf eind april tot en met september beschikbaar.

Tennisbaan

Sportieve ontspanning. Op de professionele all weather tennisbaan, achter het hoofdgebouw, kunt u eenvoudig terecht. Zo fanatiek als u zelf wilt.

Restaurant De Hazelaer

Uw plek voor koffie, thee, andere drankjes en huisgemaakte appeltaart. Van donderdag t/m maandag geniet u een verrassende lunch of een heerlijk diner.