Servicegericht en behulpzaam. De medewerkers van onze receptie staan dagelijks voor u klaar, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

Service
Volop gelegenheid voor u om te genieten van uw vakantie. Dat vinden wij belangrijk, daarom staat onze behulpzame en servicegerichte receptie dagelijks voor u klaar.

Hulp nodig met het huren van fietsen? Meer weten over het gebied Salland en mooie fietsroutes en wandeltochten in deze omgeving? Of tickets boeken voor bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn? We zijn u graag van dienst.

Buiten de openingstijden van de balie is de receptie 24/7 telefonisch bereikbaar. Daarnaast zijn wij altijd per mail bereikbaar. 

Op het park

Meer Faciliteiten

Fietsen huren

Genieten van de natuur en van de omgeving. Ontdek het prachtige Salland eens op de fiets. Via onze receptie reserveert u eenvoudig de fiets van uw keuze.

Zwembad

Verkoeling en ontspanning. Het verwarmde buitenzwembad met peuterbad en ligweide is in principe vanaf eind april tot en met september beschikbaar.

Tennisbaan

Sportieve ontspanning. Op de professionele all weather tennisbaan, achter het hoofdgebouw, kunt u eenvoudig terecht. Zo fanatiek als u zelf wilt.

Speelgelegenheid

Klimmen en klauteren, schommelen en glijden. Deze fijne speelgelegenheid voor kinderen bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels.

Restaurant De Hazelaer

Uw plek voor koffie, thee, andere drankjes en huisgemaakte appeltaart. Van donderdag t/m maandag geniet u een verrassende lunch of een heerlijk diner.