Keuze uit Handdoekenpakket en Keukenlinnenpakket. En wilt u tijdens uw verblijf het beddengoed vervangen? Informeer dan naar het Bedlinnenpakket.

Linnengoedservice
U heeft de keuze uit het Handdoekenpakket en het Keukenlinnenpakket. 
Het Handdoekenpakket bestaat uit een grote en kleine handdoek. Het Keukenlinnenpakket bestaat uit een handdoek en een theedoek. Beide pakketten hebben een vaste prijs van € 4,00. 
U reserveert deze pakketten als extra item bij uw online reservering of via onze receptie. Gereserveerde pakketten liggen bij aankomst in uw vakantievilla klaar. 

Bij uw aankomst zijn de bedden in uw vakantievilla standaard opgemaakt. Wilt u tussentijds het beddengoed vervangen? Bij de receptie is ook het Bedlinnenpakket (€ 7,50 per set) verkrijgbaar. 

Op het park

Meer Services

Ontbijtservice

Een heerlijk begin van de dag: uw ontbijt gebracht naar uw vakantievilla. Of maak gebruik van de broodjesservice, dagelijks af te halen bij de receptie.

Shuttleservice

Komt u vanaf Schiphol of Dusseldorf Airport naar Hof van Salland? Maak dan gebruik van onze shuttleservice: uw vervoer van en naar het vliegveld.

Schoonmaakservice

Extra schoonmaak tijdens uw verblijf? U regelt het via de receptie.

Take Away-service

Lekker eten in uw vakantievilla zonder zelf te koken? Maak gebruik van de Take Away-service. Gerechten bestelt u vooraf en haalt u later op in het restaurant.