Hof van Salland

Stoppelhaene

 
  • Stoppelhaene in Raalte
  • 15 km vanaf Hof van Salland
  • In combinatie met een luxe overnachting

Stoppelhaene 2022

Eind augustus is het weer zover; het Sallandse dorp Raalte staat volledig in het teken van de Stoppelhaene. Het historische oogstdankfeest is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste festivals van Nederland. Met een boordevol programma, bestaande uit kermissen, braderieën, markten, optochten, een barbecue challenge, een oldtimer toertocht, een pubquiz en nog héél veel meer, biedt het vijfdaagse evenement plezier voor jong én oud. Al dit spektakel vindt plaats op nog geen 15 km van Hof van Salland in Hellendoorn. Wilt u de Stoppelhaene niet één dag, maar misschien wel twee of meerdere dagen bezoeken? Dan biedt ons villapark een ideale uitvalsbasis om te overnachten. 

  • Stoppelhaene 2022: eind augustus
Lees meer over de Stoppelhaene

Een sfeerimpressie van Hof van Salland

Overnachten tijdens de Stoppelhaene

Hof van Salland biedt luxe overnachtingsmogelijkheden tijdens uw bezoek aan de Stoppelhaene. Verblijf in een vrijstaande (wellness) villa met een ruime tuin, waar u heerlijk kunt nagenieten van het festival. Na een dag boordevol spektakel en feest is niets fijner dan u even terugtrekken in een oase van rust en luxe. Geniet van de sauna en whirlpool, zodat u de volgende dag weer fris en fruitig kunt beginnen. Bent u van plan de Stoppelhaene te bezoeken met een grotere groep? Geen probleem; onze villa’s zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. Voor een verblijf met zijn tweetjes zijn onze luxe hotelkamers juist ideaal.

Heeft u na een dagje Stoppelhaene even niet zoveel zin om zelf te koken? Schuif dan lekker aan op het terras van Restaurant De Hazelaer en laat u culinair verrassen door de heerlijkste gerechten. Bovendien maakt u onbeperkt gebruik van de voorzieningen, zoals ons buitenzwembad met ligweide. Eind augustus kunnen de temperaturen nog behoorlijk hoog zijn; even afkoelen in het zwembad is dan heerlijk! Bezoek de Stoppelhaene, combineer uw verblijf met een luxe overnachting en beleef een geweldige tijd!

Overnachten bij Hof van Salland:

  • Luxe villa’s voor 2-14 personen
  • Hotelkamers en studio’s voor 2 personen
  • Wellness mogelijkheden in de villa’s
  • Buitenzwembad met ligweide
  • Restaurant De Hazelaer
Boek uw verblijf in augustus