Hof van Salland

Hellendoorn Rally

 
  • Autosport evenement in Hellendoorn
  • In combinatie met luxe overnachten
  • Villa's en hotelkamers

Hellendoorn Rally

Autosportliefhebbers opgelet; 18 september 2021 is het weer zo ver! Hét grote autosport evenement van Hellendoorn vindt dan plaats; de 39e editie van de Eurol Hellendoorn Rally! Dit jaar start én eindigt de rally in Hellendoorn, om precies te zijn in manege ‘t Oale Spoor. Op deze ruime en overdekte locatie bevindt zich het start- en finishpodium, het parc fermé en de hergroepering. Met meer dan 100 deelnemende auto’s van de Nederlandse rallytop én bijzondere wagens van buitenlandse rijders wordt het wederom één groot spektakel. Ook de historische rallywagens zijn dit jaar weer te bewonderen! 

Wilt u het spektakel rondom de Hellendoorn Rally van dichtbij meemaken? Dan hebben we goed nieuws, want de toegang tot manege ‘t Oale Spoor is gratis. Voor de klassementsproeven dient u een entreebewijs te kopen. Wilt u zowel vrijdag als zaterdag het evenement bijwonen? Kies dan voor een passe-partout en kom overnachten bij Hof van Salland! Ons luxe villapark ligt op slechts 9 km van de start en finish van de rally. 

Lees meer over de Hellendoorn Rally

Een sfeerimpressie van Hof van Salland

Overnachten bij Hof van Salland

Wilt u uw bezoekje aan de Hellendoorn Rally combineren met een luxe verblijf? Dat kan bij Hof van Salland! Bezoek de vrijdag én zaterdag van de rally en kom tussendoor overnachten in een luxe hotelkamer of studio voor 2 personen. Na een spectaculaire dag kunt u optimaal tot rust komen in uw luxe kamer mét flatscreen televisie en gratis wifi. Wilt u liever langer dan één nacht verblijven? Dan zijn onze luxe villa’s voor 2 tot 14 personen ideaal. U kunt hierbij voor een wellness villa met sauna, whirlpool en Sunshower kiezen; dat is pas écht genieten! Maak van uw bezoekje aan de Hellendoorn Rally een luxe weekendje weg!

Heeft u na een dagje bij de Hellendoorn Rally geen zin meer om zelf te koken? Schuif dan aan bij Restaurant De Hazelaer op het villapark en laat u culinair verrassen. Hof van Salland beschikt over uitstekende voorzieningen, zoals een verwarmd buitenzwembad en een all weather tennisbaan. Fijne toevoegingen tijdens uw weekend weg in september! Kom hét autosport evenement van Hellendoorn bijwonen en combineer uw bezoekje met een luxe verblijf bij Hof van Salland. 

Overnachten tijdens de Rally Hellendoorn:

  • Luxe villa’s voor 2 tot 14 personen
  • Hotelkamers en studio’s voor 2 personen
  • Wellness mogelijkheden in de villa’s
  • Buitenzwembad en tennisbaan
  • Restaurant De Hazelaer 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid