Hof van Salland

CSI Ommen

 
  • Paardensport event CSI Ommen
  • Op slechts 20 km vanaf Hof van Salland
  • Overnachten in luxe villa’s

Overnachten tijdens CSI Ommen

Hét evenement voor liefhebbers van de paardensport; het CSI Ommen op De Driehoekhoeve in Ommen. De elfde editie van 2020 is helaas afgelast vanwege het coronavirus. Tijdens dit meerdaagse internationale springconcours doen topruiters uit het binnen- én buitenland mee aan de nationale en internationale springrubrieken. Dit populaire evenement vindt plaats op nog geen 20 kilometer afstand van Hof van Salland in Hellendoorn. Uw luxe vakantievilla op ons villapark is daarmee een ideale verblijfslocatie tijdens uw bezoek aan CSI Ommen. Zo kunt u het gehele meerdaagse evenement bezoeken en hoeft u niet tussentijds naar huis. 

📅 12e editie in juli 2021

Lees meer over CSI Ommen
 

Uitrusten en nagenieten bij Hof van Salland

Na uw bezoek aan CSI Ommen kunt u aan het einde van de dag naar uw luxe vakantievilla op Hof van Salland, waar u geniet van optimale luxe én comfort. Heerlijk nagenieten van het evenement, eventueel nog een frisse duik nemen in het buitenzwembad, een potje tennis spelen op de tennisbaan of u culinair laten verrassen in Restaurant de Hazelaer. Uw luxe villa bezorgt u een goede nachtrust, zodat u de volgende dag weer fris en fruitig aan een nieuwe dag CSI kunt beginnen. Tip: informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden voor shuttleservice, als aanvulling op uw verblijf. U kunt op ons luxe villapark verblijven in comfortabele hotelkamers geschikt voor 2 personen. Daarnaast zijn onze vakantievilla’s geschikt voor 2 t/m 14 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Voor extra luxe kiest u de wellness villa's met sauna, whirlpool en Sunshower. Dat is pas écht genieten van uw welverdiende vakantie tijdens CSI Ommen!

Overnachten bij Hof van Salland:

  • Eventuele mogelijkheid tot shuttelservice naar CSI Ommen
  • Luxe villa’s voor 2-14 personen
  • Hotelkamers en studio’s voor 2 personen
  • Wellness mogelijkheden in de villa’s
  • Buitenzwembad met ligweide
  • Restaurant De Hazelaer

Een sfeerimpressie van Hof van Salland

Uw bezoek aan CSI Ommen

CSI Ommen biedt zes dagen lang de beste combinatie van topsport én gezelligheid. Het evenement is niet alleen leuk voor paardensportliefhebbers, maar ook voor anderen is er genoeg te beleven. Op het terrein worden namelijk niet alleen de wedstrijden gehouden. Er zijn tal van andere activiteiten te ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de Goods & Foods Fair; dé plek om heerlijk te shoppen. Uiteraard voor paardenartikelen, maar ook meubels, kleding en sieraden behoren tot het assortiment. In de loungeclub kunt u heerlijk ontspannen met hapjes en drankjes van de vele foodtrucks. Ondertussen kunt u via het grote tv-scherm de paardensport goed volgen. De kinderen kunnen gerust mee naar het evenement; CSI Ommen biedt volop vermaak voor de allerjongste supporters. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen zij terecht in de Kids Paddock, met onder andere een mega zandbak, een springkussen, ponyborstelen en diverse spel- en knutselactiviteiten. Na een enerverende dag bij het CSI Ommen kunt u heerlijk ontspannen en relaxen op ons villapark. Met wie komt u naar het CSI Ommen en ons luxe villapark?

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Hotel

In de hotelaccommodatie op Hof van Salland vindt u Comfort Kamers en Premium Studio's. Ideaal voor een verblijf tijdens CSI Ommen.