1. Tiende editie van CSI Ommen
  2. Op slechts 20 km vanaf Hof van Salland
  3. Overnachten in luxe villa’s

Overnachten tijdens CSI Ommen

Van 30 juli t/m 4 augustus 2019 is het zo ver: de tiende editie van CSI Ommen op De Driehoekhoeve in Ommen. Hét evenement voor liefhebbers van de paardensport. Tijdens dit meerdaagse internationale springconcours doen topruiters uit binnen- én buitenland mee aan de nationale en internationale springrubrieken. Dit populaire evenement vindt plaats op nog geen 20 kilometer afstand van Hof van Salland in Hellendoorn. Uw luxe vakantievilla op ons villapark is daarmee een ideale verblijfslocatie tijdens uw bezoek aan CSI Ommen. Zo kunt u het gehele meerdaagse evenement bezoeken en hoeft u niet tussentijds naar huis.

  • CSI Ommen: 30 juli t/m 4 augustus 2019
Kies uw perfecte vakantievilla

Een sfeerimpressie van Hof van Salland

CSI Ommen: niet alleen paardensport

CSI Ommen biedt zes dagen lang de fijnste combinatie van topsport én gezelligheid. U denkt vast dat het evenement alleen leuk is voor paardensportliefhebbers, maar niets is minder waar! Op het terrein worden namelijk niet alleen de wedstrijden gehouden. Er zijn tal van andere activiteiten te ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de Goods & Foods Fair; dé plek om heerlijk te shoppen. Uiteraard voor paardenartikelen, maar ook meubels, kleding en sieraden behoren tot het assortiment. 

In de loungeclub kunt u heerlijk ontspannen met hapjes en drankjes van de vele foodtrucks. Ondertussen kunt u via het grote tv-scherm de paardensport goed volgen. De kinderen kunnen gerust mee naar het evenement; CSI Ommen biedt volop vermaak voor de allerjongste supporters. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen zij terecht in de Kids Paddock, met onder andere een mega zandbak, een springkussen, ponyborstelen en diverse spel- en knutselactiviteiten.

Vele extra’s: van kunst tot muziek

De Vechtdalstal op het CSI terrein wordt normaal gesproken gebruikt voor de toppaarden van Jumping De Driehoek. Tijdens CSI Ommen worden de boxen van deze paardenstal omgetoverd tot atelierruimtes. Maar liefst twintig lokale kunstenaars tonen hun werken en gaan live aan de slag. Kom het bewonderen! Op zaterdagavond is het één groot feest bij CSI Ommen. Qmusic komt langs voor een gezellig dansfeest in het strodorp. De entree voor dit feest is gratis!

 

Uitrusten en nagenieten bij Hof van Salland

Na uw bezoek aan CSI Ommen wacht aan het einde van de dag uw luxe vakantievilla op Hof van Salland, waar u geniet van optimale luxe én comfort. Heerlijk nagenieten van het evenement, eventueel nog een frisse duik nemen in het buitenzwembad, een wedstrijdje spelen op de tennisbaan of u culinair laten verrassen in Restaurant de Hazelaer. Uw luxe villa bezorgt u een goede nachtrust, zodat u de volgende dag weer fris en fruitig aan een nieuwe dag CSI kunt beginnen. Onze vakantievilla’s zijn geschikt voor 2 t/m 14 personen. Voor extra luxe kiest u de wellness villa’s met sauna, whirlpool en Sunshower. Dat is pas écht genieten van uw welverdiende vakantie tijdens CSI Ommen!

Tip: informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden voor shuttleservice, als aanvulling op uw verblijf.

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid