Zorgeloos boeken en genieten.

Hof van Salland is geopend! Hof van Salland is een ruim opgezet en kleinschalig resort met vrijstaande Wellnessvilla’s op percelen van 300 tot 1200 m2.

De ligging van het resort is in het natuurrijke buitengebied van Hellendoorn, tussen de Lemelerberg en de Hellendoornseberg.

De villa’s zijn van alle gemakken voorzien, een ruime keuken met o.a. 5 pits kookplaat, vaatwasser, combi oven, koelkast en aparte vriezer maar ook een traditionele opgietsauna en een inloopdouche met Sunshower welke UV straling of infraroodstraling geeft.

Voor boodschappen hoeft u niet de villa te verlaten, u kunt gebruik maken van boodschappenservice (AH) en catering vanuit ons restaurant.

Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne in ons villa’s. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:

Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.

Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Door het Corona virus zijn veel mensen terughoudend met het boeken van hun vakantie. Om uw zorgen weg te nemen gaan wij soepel om met het omboeken van uw reservering*. U kunt uw boeking tot 48 uur voor aankomst kosteloos doorschuiven naar een andere periode dit jaar tegen alsdan geldende prijzen en op basis van beschikbaarheid. Dit geldt voor boekingen die gemaakt zijn na 2 maart 2020 met aankomstdatum tot 1 juli 2020.

*De 14 persoons villa’s type Wilgenhaege en Wilgenhaege Wellness zijn hiervan uitgesloten.

Voor meer informatie neem contact met ons op