Beoordelingen

  1. Beoordelingen
372 beoordelingen
  1. 9

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  2. 9,9

    Prachtig huisje in mooie omgeving. Heerlijk eten bezorgd in de bungalow.

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  3. 8,7

    heerlijke plek

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  4. 8,5

    Alles prima corona proof geregeld. Mooie, schone huisjes, goede bedden. Kortom aanrader.

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  5. 8,8

    Gezellig en luxe huisje

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  6. 9

    Wellness en rust

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  7. 8,7

    Heerlijk verblijf gehad!! Ondanks Corona duidelijke info qua inchecken etc.. snelle reactie op mail! Lekker eten bezorgd gekregen.. aanrader en we komen zeker een keer terug dank je wel

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  8. 8,9

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  9. 9,3

    Heerlijk verblijf, fantastisch huisje. Helaas alles dicht door Corona, maar dat is prima opgelost door jullie.

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  10. 9,9

    Vooral de natte sauna,een heel mooie omgeving,de rust in het parken heel mooie huisjes,vriendelijke mensen

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Yvette | Vettt.nl

De 6-persoons Wellness Lodge XXL is van alle gemakken voorzien. Het is een vrijstaand huis. Met een ruime woonkamer, met heerlijke gashaard, drie slaapkamers, twee badkamers en dan natuurlijk die fantastische sauna. De zithoek is lekker groot en op de smart-tv kun je Netflix en Videoland kijken.

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Bekijk meer reiservaringen ⬇️