Beoordelingen

  1. Beoordelingen
372 beoordelingen
  1. 8,2

    HEERLIJK rustig verblijf in een twee-persoons Wellness lodge met kachel, sauna, sunshower, en groot bad. Prachtig design. Prima keuken, mooie inrichting.

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  2. 10

    De rust was heerlijk, zeer mooie en fijne villa

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  3. 9

    De wellness in de villa was top, heerlijk genoten en ontspannen

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  4. 8,8

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  5. 8,9

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  6. 9,6

    Heerlijk genoten fijne villa gezellig ingericht De wellness-infra rood zonnebank en sauna Waren heerlijk met slecht weer Tv had filmkanaal hebben ons prima vermaakt

    Januari 2021 -  verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen

  7. 8,3

    Fijn verblijf in een heerlijke bungalow met prachtig uitzicht. Voor herhaling vatbaar.

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  8. 9,1

    Prachtig ruim en schoon huisje met goede wellness voorzieningen

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  9. 9,6

    De villa was prachtig en van alle gemakken voorzien. In september 2020 waren we er voor het eerst (zelfde villa, bewust opnieuw geboekt) en we komen in april alweer voor de derde keer in korte tijd. Zegt genoeg, toch?

    Januari 2021 -  verbleef in Villa Beukelaer Wellness 4 personen

  10. 9,7

    Heerlijke ruime villa met zeer goede faciliteiten. Heel schoon. Heerlijke vakantie gehad en diners bezorgd aan de villa waren ook super! Voor herhaling vatbaar ondanks dat alles vanwege de lockdown dicht was.

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Yvette | Vettt.nl

De 6-persoons Wellness Lodge XXL is van alle gemakken voorzien. Het is een vrijstaand huis. Met een ruime woonkamer, met heerlijke gashaard, drie slaapkamers, twee badkamers en dan natuurlijk die fantastische sauna. De zithoek is lekker groot en op de smart-tv kun je Netflix en Videoland kijken.

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Bekijk meer reiservaringen ⬇️