Beoordelingen

  1. Beoordelingen
382 beoordelingen
  1. 8,3

    Mooi huisje. Afhaalmaaltijden van goede kwaliteit; stipt op tijd bezorgd.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  2. 9,9

    Mooi huisje, schoon en zeer compleet.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  3. 10

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  4. 8,7

    Alles!

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  5. 9,3

    Eerste dag bleek het warme water niet te werken. Werd snel en vriendelijk opgelost. Prachtige locatie ook

    Januari 2021 -  verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen

  6. 10

    Wat hebben wij genoten van het welness huisje. Helemaal in deze corona tijd er even tussenuit met ons gezin om even ergens anders te zijn en te genieten van alle faciliteiten in het huis. Omgeving is prachtig een heerlijke wandeling gemaakt in de buurt. Wij wouden eigenlijk nog niet naar huis.

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  7. 8,2

    HEERLIJK rustig verblijf in een twee-persoons Wellness lodge met kachel, sauna, sunshower, en groot bad. Prachtig design. Prima keuken, mooie inrichting.

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  8. 10

    De rust was heerlijk, zeer mooie en fijne villa

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  9. 9

    De wellness in de villa was top, heerlijk genoten en ontspannen

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  10. 8,8

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Lisette & Robert-Jan | @reisplaatje

Bij het inchecken stond de telefoon roodgloeiend; wij hadden de mazzel dat er nog plek voor ons was. We verbleven in een Wellness Lodge met sauna, bubbelbad en sunshower wat echt heerlijk was! 's Avonds werd er een pakket met eten bezorgd door het restaurant en stond er binnen no time een drie gangen diner op tafel. De sneeuw maakte het helemaal af!⁣

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Bekijk meer reiservaringen ⬇️