Beoordelingen

  1. Beoordelingen
382 beoordelingen
  1. 9,3

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  2. 8,9

    Heerlijke week gehad in luxe wellness huisje met sauna, openhaard en sunshower, waar we veelvuldig gebruik van hebben gemaakt. Diverse malen eten besteld bij het restaurant, heel goed eten en stipt op tijd geleverd steeds. Topservice!

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  3. 9,6

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  4. 8,7

    Prachtig park en mooie huisjes. We hadden welnesshuis..werkelijk prachtig !

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  5. 9

    Heerlijk in de natuur, prachtige omgeving, luxe en schoon huisje van alle gemakken voorzien. Wellness was heerlijk en verzorgd. Personeel erg vriendelijk. Kortom, we hebben genoten

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  6. 8,9

    De huisjes zijn heel luxe en prachtig afgewerkt. Met koud weer is het heerlijk om in de sauna te gaan en daarna bij de open haard te zitten. De bedden zijn goed. Het wandelgebied bij de Sallandse heuvelrug is prachtig.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  7. 9,4

    Ondanks alle beperkingen vanwege covid19 heeft het park er alles aan gedaan het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De info in het huisje, de contacten via de mail, allemaal goed en snel geregeld. De bezorgservice van het restaurant en de glühwein met vuurtafel en muziek, echt heel gezellig.

    Januari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  8. 7,6

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  9. 9

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2021 -  verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen

  10. 8,5

    Gezellig huisje

    Februari 2021 -  verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Lisette & Robert-Jan | @reisplaatje

Bij het inchecken stond de telefoon roodgloeiend; wij hadden de mazzel dat er nog plek voor ons was. We verbleven in een Wellness Lodge met sauna, bubbelbad en sunshower wat echt heerlijk was! 's Avonds werd er een pakket met eten bezorgd door het restaurant en stond er binnen no time een drie gangen diner op tafel. De sneeuw maakte het helemaal af!⁣

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Bekijk meer reiservaringen ⬇️