Beoordelingen

  1. Beoordelingen
309 beoordelingen
  1. 9,6

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2020 -  verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen

  2. 10

    Heerlijk rustig verblijf in een mooi huis, heerlijk rustig park, mooie natuurgebieden op loopafstand en een prima restaurant!

    Juni 2020 -  verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen

  3. 10

    We vonden het fantastisch op het hof van Salland.De Fam. Smeets zijn super mensen.Ze zullen je overal mee helpen we zijn hier 6 keer geweest en is weer voor herhaling vatbaar. IN de Hazelaar kun je heerlijk eten .s,morgens lekker verse broodjes en ,avons ook diner aan huis heerlijk.Ik kan nog lang doorschrijven maar dat heeft geen zin het is er prima. fam de Jonge. Hulst.

    Juni 2020 -  verbleef in Villa Beukelaer Comfort 4 personen

  4. 9,1

    Geen recensie achtergelaten

    Juni 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  5. 9,1

    Leuke week gehad mede door het mooie huis en vriendelijke mensen

    Juni 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  6. 9,7

    Een heerlijk huisje met een heerlijke sauna in een prachtige omgeving!

    Juni 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  7. 9,4

    De ligging en de rust in het park

    Juni 2020 -  verbleef in Villa Beukelaer Wellness 4 personen

  8. 10

    Alles was tot in de puntjes verzorgd.

    Juni 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  9. 9,7

    De ligging van het park is geweldig,de rust en de mooie huisjes met zoveel comfort niet te geloven. Zeker om nog eens terug te keren ga zo door.

    Juni 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  10. 9,8

    Prachtige ligging in combinatie met een fijn verblijf waar je heerlijk tot rust komt. Echt een aanrader wij komen zeker een keer terug.

    Mei 2020 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Maaike | @maaike.sanders

We sliepen in een Wellness Lodge voor 2 personen waar je kunt stomen in de sauna 🌡 , bubbelen in de jacuzzi 🛁 en super relaxed kunt douchen in een sunshower ☀️ Ontbijt en diner hebben we ook laten bezorgen in het huisje, ook een aanrader omdat het beide mega lekker was 🥰

Swipe voor meer foto's →

Bekijk meer reiservaringen ⬇️