Beoordelingen

  1. Beoordelingen
309 beoordelingen
  1. 9,6

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2019 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  2. 9,4

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2019 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  3. 8,9

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2019 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  4. 9

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2019 -  verbleef in Wilgenhaege Wellness 14 personen

  5. 8,3

    Rustig park, ruim huisje met eigen tuin en heerlijke wellness

    Januari 2019 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  6. 9,3

    Alles zeer netjes en nieuw, prachtige huisjes, lekker warm van binnen en fotos voorspellen precies zoals het is. Vriendelijk personeel. Kortom fijn verblijf!

    Januari 2019 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  7. 9,3

    Wij waren aangenaam verrast. Mooie locatie, super accommodatie, klant vriendelijk. Wij hebben een top weekend gehad. Mvg Ralph

    Januari 2019 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  8. 9,3

    Ik heb mijn verjaardag met/en kerst (40!) gevierd met mijn hele familie, in een super luxe en groot huis, we hadden genoeg sanitair en privacy en heerlijke bedden. de uitzet van de keuken is super, mooie keukenapparatuur, goede grote koelkast. veel zitplaatsen. eigenlijk gewoon top!

    December 2018 -  verbleef in Wilgenhaege 14 personen

  9. 9,7

    Heel vriendelijk personeel. Het huisje is fantastisch. Toppunt van verwennerij dat de bedden al waren opgemaakt bij aankomst

    Januari 2019 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Maaike | @maaike.sanders

We sliepen in een Wellness Lodge voor 2 personen waar je kunt stomen in de sauna 🌡 , bubbelen in de jacuzzi 🛁 en super relaxed kunt douchen in een sunshower ☀️ Ontbijt en diner hebben we ook laten bezorgen in het huisje, ook een aanrader omdat het beide mega lekker was 🥰

Swipe voor meer foto's →

Bekijk meer reiservaringen ⬇️