Beoordelingen

  1. Beoordelingen
309 beoordelingen
  1. 8,6

    Bedden sliepen lekker, sauna was fijn, en heerlijk rustig, aanrader

    Juli 2020 -  verbleef in Villa Beukelaer Wellness 4 personen

  2. 9,1

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  3. 8,9

    het hotel appartement was prima de medewerkers zeer klant vriendelijk

    Juli 2020 -  verbleef in Premium Studio 2 personen

  4. 9,7

    Het is een ontzettend ruim opgezet park, de 14-persoons Villa dat wij hadden gehuurd was echt fantastisch!

    Juli 2020 -  verbleef in Wilgenhaege 14 personen

  5. 9,3

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2020 -  verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen

  6. 10

    Zeer tevreden met alles.

    Juli 2020 -  verbleef in Premium Studio 2 personen

  7. 9,1

    Ausstattung und Sauberkeit. Freundlichkeit des Personals

    Juli 2020 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  8. 9,3

    Alles was weer geweldig,mooie villa, heerlijke wellness,mooie omgeving om te fietsen ondanks dat het weer tegenviel hebben we ons prima vermaakt.

    Juli 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  9. 10

    Het was gewoon fantastisch.

    Juli 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  10. 10

    Prachtig ingerichte villa heerlijke rust en prachtige omgeving.

    Juli 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Maaike | @maaike.sanders

We sliepen in een Wellness Lodge voor 2 personen waar je kunt stomen in de sauna 🌡 , bubbelen in de jacuzzi 🛁 en super relaxed kunt douchen in een sunshower ☀️ Ontbijt en diner hebben we ook laten bezorgen in het huisje, ook een aanrader omdat het beide mega lekker was 🥰

Swipe voor meer foto's →

Bekijk meer reiservaringen ⬇️