Beoordelingen

  1. Beoordelingen
382 beoordelingen
  1. 9,5

    De wellness lodge leek gloednieuw, zo schoon was het er. Een prachtig huisje met luxe faciliteiten waar je u tegen zegt. We hadden het niet beter kunnen treffen; er lag een flink pak sneeuw wat het aanzicht nog idyllischer maakte. Winter wonderland, prachtige omgeving en een heerlijk warm huis waarin je volledig tot ontspanning kon komen. De service was erg goed, personeel erg vriendelijk en we zijn goed opwet geholpen met enkele vragen die we nog hadden. We hebben van elke minuut genoten en komen heel graag nog een keer.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  2. 9,3

    Heerlijk kunnen genieten van de faciliteiten van het huisje. Komen zeker een keer terug.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  3. 7,9

    Opmerking ontvangst. Rechtstreeks naar huisje gegaan, dus geen contact. Prima. Ligging waarschijnlijk prima, maar door de sneeuw(storm) hebben we verder niets gezien.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  4. 8,6

    Super leuk huis! Van alle gemakken voorzien. Personeel alleraardigst. Heerlijk diner bij ons huisje afgeleverd gekregen ( Corona proof)

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  5. 8,7

    Heerlijk maar veel te kort,kon niet langer. Huisjes 2 pers. zijn altijd bezet, hebben ook al een 4-pers. Huis gehad maar de lodges hebben onze voorkeur. Ha zo door, toppy 👍

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  6. 8,7

    De ruimte in het huis en de kwaliteit van alle zaken.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  7. 8,3

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  8. 8,7

    Het wellness gedeelte overtrof onze verwachtingen.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  9. 8,7

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2021 -  verbleef in Comfort Kamer 2 personen

  10. 8,3

    Wij hebben genoten van het huisje, het was gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Het park wordt keurig onderhouden en alles is top geregeld! Komen zeker nog een keer terug!

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Lisette & Robert-Jan | @reisplaatje

Bij het inchecken stond de telefoon roodgloeiend; wij hadden de mazzel dat er nog plek voor ons was. We verbleven in een Wellness Lodge met sauna, bubbelbad en sunshower wat echt heerlijk was! 's Avonds werd er een pakket met eten bezorgd door het restaurant en stond er binnen no time een drie gangen diner op tafel. De sneeuw maakte het helemaal af!⁣

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Bekijk meer reiservaringen ⬇️