Arrangement Optimaal Nazomeren

  1. Arrangement Optimaal Nazomeren

Arrangement: Optimaal Nazomeren

Als het ‘gewone’ leven weer begonnen is, biedt september vaak volop gelegenheid om nog even na te genieten van dat heerlijke vakantiegevoel. Een optimale nazomer biedt alle ruimte voor ontspanning met aangename temperaturen en weersomstandigheden. Met het arrangement Optimaal Nazomeren heeft u extra gelegenheid de tijd van het seizoen te benutten.

 
Kies uw arrangement
 

Extra’s als aanvulling op uw verblijf

Na uw aankomst wordt u ’s avonds verwacht in restaurant De Hazelaer op het park. Hier geniet u van een welkomstdiner in 3 gangen. Daarnaast heeft u tijdens uw verblijf de beschikking over toerfietsen. Uw vakantieomgeving leent zich uitstekend om met de fiets te ontdekken! Maak uw eigen route op basis van het knooppuntennetwerk of kom naar de receptie voor meer informatie over fietsroutes in de buurt.

Handig om te weten

De prijs van het arrangement is gebaseerd op een verblijf met 2 personen. Wilt u met meer personen dit arrangement boeken? Geen probleem! De vaste toeslag per persoon wordt direct in het prijsoverzicht meegenomen. De lengte van uw verblijf is aan u. Het arrangement is voor een weekend, voor een midweek en voor een week te boeken.

Uw accommodatie

Op Hof van Salland verblijft u in een luxe vakantievilla. Het arrangement Optimaal Nazomeren is voor iedere accommodatie te gebruiken. Zo is uw verblijf altijd comfortabel: de vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur. En heeft u behoefte aan extra warmte? Dan is de vakantievilla dankzij de gasgestookte haard snel opgewarmd. Wilt u genieten van extra wellness tijdens uw verblijf? Kies dan voor een van de wellness-accommodaties: naast de standaard whirlpool heeft u dan ook de beschikking over een Sunshower en opgietsauna. Lees hier meer over uw vakantie met wellness.

Wanneer komt u Optimaal Nazomeren? 

Weekend Optimaal Nazomeren op Hof van Salland
 
Midweek Optimaal Nazomeren op Hof van Salland