Arrangement Fietsgemak

  1. Arrangement Fietsgemak

Arrangement Fietsgemak

Het gebied rondom Hof van Salland leent zich uitstekend om met de fiets te ontdekken. Op de fiets langs uitgestrekte heidevelden, over fietspaden door het bos en over glooiende hellingen. Met het arrangement Fietsgemak is deze ontdekkingstocht dankzij de uitbreiding met elektrische fietsen makkelijker haalbaar. 

Boek uw arrangement in september
 

Dineren op de avond van aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u welkom op het park. Nadat u uw spullen in uw vakantievilla heeft uitgepakt, wordt u voor het diner verwacht in restaurant De Hazelaer op het park. Hier geniet u van een heerlijk diner in 3 gangen. Heeft u speciale dieetverzoeken? Geef het door aan het team, zodat het menu aan uw wensen voldoet. 

Elektrische fietsen tijdens uw verblijf

Tijdens uw gehele verblijf heeft u de beschikking over elektrische fietsen. Met een elektrische fiets kunt u zonder extra inspanning een grotere afstand afleggen en bepaald u zelf hoeveel ondersteuning u krijgt. Net wat makkelijker om de heuvel op te gaan en net wat langer vol te houden met tegenwind. Zo heeft u meer gelegenheid om veel van het prachtige Sallandse landschap te zien. 

Tip: kies voor de fietsroute Smaak en Vermaak, Hellendoorn: een route door een deel van het prachtige Reggedal met onderweg de smaken van de streek. 

Oplaadpunten

Het aantal kilometers van een elektrische fiets is helaas niet onbeperkt. Maar gelukkig is het gebied van de Sallandse Heuvelrug hier goed op ingericht. Op meerdere plekken onderweg vindt u oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Vraag bij de receptie naar het overzicht. 

Luxe en comfort in de accommodatie van uw keuze

De vakantievilla’s op Hof van Salland zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan vloerverwarming en een gasgestookte haard, een open keuken met luxe faciliteiten als espressomachine van Illy en combi-oven, en luxe boxspringbedden in de slaapkamers. Wilt u genieten van extra wellness-faciliteiten zoals sauna, whirlpool en Sunshower? Kies dan voor een wellness-villa. 

Hoeveel dagen mogen wij u verwelkomen?