Arrangement: Extra Gezellig

Lekker weg met familie of met vrienden: heerlijk alle tijd voor elkaar. In onze groepsaccommodaties Wilgenhaege en Wilgenhaege Wellness voor max 14 personen bent u met elkaar op vakantie en geniet u tegelijkertijd van ruimte en comfort. Verblijft u in februari of maart? Kies dan voor het speciale groepsarrangement. 

Uw arrangement: Extra Gezellig
Als aanvulling op uw verblijf in de Wilgenhaege ontvangt u een fondue-avond voor u en uw gezelschap (max. 14 personen). Quality time terwijl u geniet van een makkelijk maar heerlijk diner. Samen fonduen geeft u de kans te smullen van meerdere kleine gerechten. Gezellig en informeel, met voor ieder wat wils.

Lees ook: groepsaccommodatie Wilgenhaege op Hof van Salland

Uw accommodatie
De groepsvilla Wilgenhaege is van alle gemakken voorzien. Een ruime luxe villa met genoeg ruimte voor het 14-tallige gezelschap. Zo beschikt de benedenverdieping over een ruime living met heerlijke loungebanken. In de open keuken vindt u o.a. een Bravilor-koffieapparaat, waarmee u voor meerdere mensen tegelijk koffie maakt. De eettafel biedt niet alleen zitgelegenheid, ook rondom de tafel is er ruimte. Handig: als iemand van tafel gaat, kan dat gewoon. Er zijn 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 aparte toiletten op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u nog 5 slaapkamers en 2 badkamers. Kiest u voor de Wilgenhaege Wellness? Dan vindt u extra wellness-faciliteiten op de begane grond. Kijk voor de uitgebreide beschrijvingen en plattegronden ook op de bijbehorende villapagina's: Wilgenhaege en Wilgenhaege Wellness.

Fondue compleet
De fondue-avond die u bij dit Extra Gezellig-arrangement ontvangt, is inclusief de fonduepan en accessoires, een selectie van vlees en vis, brood, salade en sausjes. Dag en tijd van uw fondue-avond bepalen we in overleg. Daarnaast heeft u de keuze: wilt u de fondue-avond in het restaurant of in uw vakantievilla houden? Als u naar het restaurant komt, zijn de drankjes voor uw eigen rekening.  
 

Wat wordt uw verblijfsduur? 

Arrangement Extra Gezellig op Hof van Salland
 
Groepsaccommodatie Wilgenhaege op Hof van Salland