1. Zoek & Boek
  2. Home
  3. Villa's
  4. Hotel
  5. Over het park
  6. Restaurant
  7. Faciliteiten
  8. Contact

 
  1. Rust & Natuur
  2. Luxe & Comfort
  3. Ruimte & Privacy

Hof van Salland ligt in een uniek vakantiegebied. Tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug: Salland!

Vanuit uw luxe en comfortabele vakantievilla heeft u alle gelegenheid om de gezellige dorpen, indrukwekkende Hanzesteden en de prachtige natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal te ontdekken. Een rijk gevarieerd kleinschalig aanbod, de kracht van deze regio.

 

Rust & Natuur

Uw plek om onbezorgd te genieten van rust en natuur. Een unieke plek voor een bijzondere invulling van uw vrije tijd. Uw villa biedt u de faciliteiten die u...

Luxe & Comfort

Uw villa is van alle gemakken voorzien. Bijvoorbeeld met gasgestookte openhaard, whirlpool, Sunshower en traditionele opgietsauna.

Ruimte & Privacy

Hof van Salland staat midden in een groene omgeving. Alle villa’s zijn vrijstaand, staan op ruime percelen en kennen een ruime indeling.

Blog

Ervaringen in beeld! Actief of ontspannend. Tijdens uw vakantie op Hof van Salland is er altijd wat te doen, zowel op het park als in de omgeving.

Vakantie met wellness

Een extra ontspannen verblijf dankzij de wellnessfaciliteiten in uw vakantievilla. Maak uw keuze uit de verschillende woningen met traditionele opgietsauna.

Beukelaer XL Wellness 6 personen

Een vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Beukelaer XL Wellness; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.