1. Zoek & Boek
 2. Home
 3. Villa's
 4. Hotel
 5. Over het park
 6. In de omgeving
 7. Restaurant
 8. Faciliteiten
 9. Contact
Welkom op Hof van Salland
Welkom op Hof van Salland
Welkom op Hof van Salland
Welkom op Hof van Salland
Welkom op Hof van Salland

 
 1. Rust & Natuur
 2. Luxe & Comfort
 3. Ruimte & Privacy

Hof van Salland in Hellendoorn ligt in het unieke vakantiegebied Salland. Een centrale basis tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug. 

Vanuit uw luxe en comfortabele vakantievilla heeft u alle gelegenheid om de omliggende stadjes en dorpen, indrukwekkende Hanzesteden en de prachtige natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal te ontdekken. Uw vakantie met een rijk gevarieerd kleinschalig aanbod, de kracht van deze regio.

 

Kerstvakantie

Kerstvakantie: genieten van kerstsfeer, warmte en gezelligheid tijdens uw vakantie. Tip: vraag ook naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een kerstboom in uw vakantievilla.

Kies uw seizoensarrangement

Uitbreiding van uw verblijf, met iets extra's naast het overnachten.

Arrangement Frisse Start

Een goed begin van het nieuwe jaar: uw verblijf in januari met nieuwjaarskorting en dagelijkse ontbijtservice, op een tijdstip naar keuze.

Rust & Natuur

Uw plek om onbezorgd te genieten van rust en natuur. Een unieke plek voor een bijzondere invulling van uw vrije tijd. Uw villa biedt u de faciliteiten die u...

Luxe & Comfort

Uw villa is van alle gemakken voorzien. Bijvoorbeeld met gasgestookte openhaard, whirlpool, Sunshower en traditionele opgietsauna.

Ruimte & Privacy

Hof van Salland staat midden in een groene omgeving. Alle villa’s zijn vrijstaand, staan op ruime percelen en kennen een ruime indeling.