Welkom op Hof van Salland
Uw vakantie op Hof van Salland
Welkom op Hof van Salland
Uw vakantie op Hof van Salland

 
  1. Rust & Natuur
  2. Luxe & Comfort
  3. Ruimte & Privacy

Villapark Hof van Salland

Hof van Salland in Hellendoorn, uitgeroepen tot het beste vakantiepark van Nederland, ligt in het unieke vakantiegebied Salland. Uw vakantiepark als centrale basis tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug. 

Vanuit uw luxe en comfortabele vakantievilla op het park heeft u alle gelegenheid om de omliggende stadjes en dorpen, indrukwekkende Hanzesteden en de prachtige natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal te ontdekken. Uw vakantie met een rijk gevarieerd kleinschalig aanbod, de kracht van deze regio.

 

Last-minute aanbieding

Boek nu je vakantie in maart bij Hof van Salland met extra voordeel! Geniet in een luxe villa van de prachtige ontluikende natuur.
 

Paasweekend

Uw Paasweekend weg vieren op villapark Hof van Salland? Inchecken op vrijdag en uitchecken op dinsdag. Lekker genieten van een lang weekend weg!
 

Voordeel voor Vroegboekers

Van zomervakantie tot kerstverblijf: boek nu uw verblijf in 2019 en profiteer van optimaal Vroegboekvoordeel.
 
Rust & Natuur
Rust & Natuur

Rust & Natuur

Uw plek om onbezorgd te genieten van rust en natuur. Een unieke plek voor een bijzondere invulling van uw vrije tijd. Uw villa biedt u de faciliteiten die u...
 
Luxe & Comfort
Luxe & Comfort

Luxe & Comfort

Uw villa is van alle gemakken voorzien. Bijvoorbeeld met gasgestookte openhaard, whirlpool, Sunshower en traditionele opgietsauna.
 
Ruimte & Privacy
Ruimte & Privacy

Ruimte & Privacy

Hof van Salland staat midden in een groene omgeving. Alle villa’s zijn vrijstaand, staan op ruime percelen en kennen een ruime indeling.